Un vânător a fost ucis de propriul câine! Patrupedul a apăsat accidental pe trăgaciul puștii

Anca Bratu, 29 noiembrie 2022, Ora 21:15

  • print
  • |
vanaator-ucis-de-caaine-47034-1.jpg

Un vânător a fost ucis în Turcia de un glonț tras involuntar, desigur, din pușca sa de către propriul câine, conform presei din Turcia.

Potrivit cotidianului Cumhuriyet, bărbatul în vârstă de 32 de ani a plecat împreună cu patru prieteni la vânătoare în muntii din regiunea Samsun de pe coasta Mării Negre. În timp ce se afla la mașină pentru a pleca spre o altă zonă de vânătoare, unul dintre acești prieteni l-a ajutat să-și urce câinele în portbagaj, moment în care patrupedul a apăsat cu lăbuța trăgaciul puștii și a declanșat astfel, tirul letal, relatează agenția EFE, citată de Agerpres.

Victima, care devenise tată cu numai zece zile în urmă, a fost atinsă de glonț, direct în gât și a murit pe loc. 

Autoritățile continuă investigațiile asupra acestui "eveniment aproape imposibil", pentru a stabili dacă într-adevăr este vorba despre un accident, potrivit sursei citate.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:11
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou