Angela Similea iubește

Anca Bratu, 28 octombrie 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
angela-similea-iube-te-35273-1.jpg

Adevarat etalon al eleganței încă din perioada sa de glorie, Angela Similea nu a dezamăgit niciodată. Aparițiile ei erau electrizante.

Artista strălucește și la 67 de ani. Prezența scumpă la vedere, de obicei, Angela Similea a fost surprinsă de paparazzi când pleca de la bunul său prieten și coleg de scenă, Ovidiu Komornyk. Și-a păstrat aerul galant și noblețea din pași, impunând parcă respect. De altfel, Ovidiu o tratează ca pe o divă. A însoțit-o galant până la taxi și i-a deschis portiera.

Altă zi, alta apariție... la fel de studiată. De această dată, Angela ni s-a înfățișat într-o ținută oarecum sport, însă accesorizată în stilu-i caracteristic... elegant și.. surprinzător. La blugi și teniși, "doamna muzicii ușoare" a asortat o pereche de.... mănuși albe, din macramé.
Fusese la cumpărături... cu soferul personal. Tot acesta i-a cărat și plasele în casă.

Energică din fire, cântăreața a plecat din nou, după câteva minute. A schimbat haina și mașina și nu s-a mai oprit până la adresa la care o văzusem și cu câteva zile în urmă... acasă la Ovidiu Komornic.

Din nefericire, în ciuda succesului de care s-a bucurat, Angela Similea a trecut de-a lungul vieții și prin tragedii care au marcat-o profund. În urmă cu ceva mai bine de doi ani, și-a pierdut atât soțul, cât și mama. S-a retras pentru o perioadă din lumina reflectoarelor. I-a plâns pe cei dragi și și-a înfruntat durerea. Femeie puternică, Angela merge, totuși, mai departe.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:47
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou