Magiun de Topoloveni Bambi D'art School Best Dental Targ de Paste
Mira Catering Agrofam Aldis Cofetaria Claus Restaurant Voievodal Baneasa

Exclusiv: Scandal SEXUAL la MINISTERUL lui ȘOVA VIDEO

Orlando Chelu, 20 ianuarie 2014, Ora 00:01

 • print
 • |
 • |
 • Comentează(5)

Ce veţi vedea în acest filmuleţ este o partidă de sex oral, aplicat de o tipă blondă unui bărbat, lucru care în zilele noastre a devenit ceva firesc. Nefirescul constă în faptul că blonda a fost recent numită în cel mai bogat minister, pe una dintre cele mai importante funcţii.

Oare, a susţinut şi un concurs pentru acel post? Sau a fost suficient materialul scris, semnat şi publicat de duduia , material în care îl atacă la greu atât pe ministrul Şova, cât şi pe familia acestuia?

Cândva, a fost o femeie plăcută, niciodată frumoasă, darnică cât cuprinde, ambiţioasă a fost şi încă mai este, obţine tot ce îşi doreşte, pe căi ortodoxe sau mai puţin ortodoxe, contează doar rezultatul. Se naşte fireasca întrebare: ministrul Dan Şova oare cum a fost convins să o angajeze ŞEFĂ LA COMUNICARE, adică microfonul ministerului?

În domeniul jurnalismului de televiziune e imperios necesar să ai ca "armă distrugătoare", referindu-mă aici la arsenalul calităţilor unui bun ziarist, gura mare şi să stăpâneşti arta vorbirii, impecabil.

A fi un bun "gurist"....sau "guristă"... după caz, se poate extrapola şi la alte calităţi native pentru care foloseşti gura... după meseria pe care o alegi în viaţă.... sau poţi împleti talentele.

Un exemplu elocvent e RALUCA ȘANDRU, blonda din filmuleţul prezentat. Ajunsă în 2001 la canalul de televiziune OTV, a excelat în talente şi într-un timp record a ajuns de la un simplu reporter de noapte la prezentatoare a emisiunii de la miezul nopţii - "VOT", emisiune unde oamenii de rând îşi dădeau cu părerea despre importantele evenimente din acea zi.

De aici a început succesul tinerei prezentatoare, în arta elocinţei... Pentru că experienţa e mama învăţăturii, a început lecţii private cu Horia Ivanovici, prin care a ajuns la Gigi Nețoiu, urmat de Cosmin Contra, Olăroiu, Răzvan Raț... şi lista ar continua, în fotbal.

Dar să nu neglijăm nici prezenţa muzicii... că ce ar fi viaţa fără muzică!!!... aşa că în vara lui 2002 apare şi Costi Ioniţă, timp în care tânăra aspirantă la titlul de divă era cazată la hotelul PELICAN, în Mamaia şi prezenta emisiunea "SCHIMBUL 3". Tot la OTV.

Finalul verii a fost apocaliptic. Și-a tăiat rochia "de firmă" în recepţia hotelului, ca replică la un articol din presa de scandal, după care şi-a dat demisia de la OTV, sperând că va poza în PLAYBOY. Cel puțin așa se lăuda prezentatoarea.

Anii au trecut, PLAYBOY-ul a rămas doar o amintire, în schimb conduce, din punct de vedere al comunicării, cel mai bogat minister din România.

Oare, RALUCA ŞANDRU a fost cea mai bună alegere a ministrului Dan Şova pentru a ocupa funcţia de şef al serviciului de comunicare?

Ce anume a recomandat-o pe aceasta pentru a câştiga postul respectiv?

Vezi filmulețul aici!

 

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Cristian, 24 ianuarie 2014 17:01

vite si scarboase sunt ele ! de ce trebuie o femeie sa se coboare in halul asta ?! ce are individa asta, scursura asta, nulitatea asa in cap ?! daca femeile s-ar respecta, barbatii nu le-ar pretinde asa ceva ( nu ma refer la sexul oral, ci la umilinta asta !) . cat despre halul in care se dau posturi, funcii in Romania... in halul asta de degradare morala si sociala am ajuns... Romania e o curva !

+1
0

marian, 22 ianuarie 2014 19:16

Propun ca femeile angajate in astfel de functii sa fie mai urate ca Pora ! as vur fi multumiti niste "unii"

0
0

ioana, 22 ianuarie 2014 09:59

as fi curioasa cum a obtinut dl Ghezea aceasta inregistrare.....pe urma se plange ca este condamnat pentru santaj...ma intreb de ce?
si-a uitat oare cand inregistra tot ceea ce se vorbea cu oaspetii care ii calcau pragul dupa care ii santaja?
probabil asa a facut si cu duduia din imagini....probabil i-a oferit o camera de hotel unde avusese grija sa amplaseze camerele video.....nici nu vreau sa ma gandesc cu cine facea sex duduia...probabil cu vreun amarat pe care Ghezea se pregatea sa il santajeze....asa cum ii este obiceiul

0
0

CATI, 21 ianuarie 2014 09:49

sunteti niste scirbosi .imăpotenti ,misogini si scirbosi .Daca un barbat reguleaza o femeie, el este barbat. O femeie nu poate sa faca sex, pt ca asa vrem noi bărbații .NIȘTE SCRIBOSI .cati@yahoo.com Un barbat poate avea harem isi poate face de cap poate sa-si traiaca viata .O femeie nu poate. porci

0
0

CATI, 21 ianuarie 2014 09:49

sunteti niste scirbosi .imăpotenti ,misogini si scirbosi .Daca un barbat reguleaza o femeie, el este barbat. O femeie nu poate sa faca sex, pt ca asa vrem noi bărbații .NIȘTE SCRIBOSI .cati@yahoo.com Un barbat poate avea harem isi poate face de cap poate sa-si traiaca viata .O femeie nu poate. porci

+1
-1
EDITORIAL

Procurorul, pământul și baronii

Procurorul, pământul și baronii

Doamne, ce zile trăim... Circ şi justiţie televizată. Prosteşte poporul cu televizorul - acesta pare să fi rămas principalul rol al media, în România. Televiziunile de ştiri, la comanda politică a patronilor, aruncă zilnic pe sticlă mascaţi, politicieni, oameni de afaceri, mai puţin interlopi. Interlopi nu mai sunt, s-au transformat în mafia gulerelor albe. Lumea lor, a clasei politice. O lume în care se folosesc mascaţi şi cătuşe. Dreptate au şi unii şi ceilalţi. Dreptatea lor. Acest circ are multe conotaţii politice la cel mai înalt nivel. Miza este uriaşă. Averile şi libertatea clasei politice. Cine câştigă ia totul. Fără prizonieri. PSD-ul este decimat pe zi ce trece, şi va fi &i ...

ziarulatac.ro
ziare
TOARNĂ AICI!

Redacţia ziarului ATAC oferă un premiu de 100 euro pentru cel mai tare pont! Daca eşti victima unor abuzuri, infracţiuni şi nu numai, ale funcţionarilor publici ori clasei politice şi vrei să iţi păstrezi anonimatul, postează informaţia aici, iar noi vom face ceea ce ţie iţi este frică.

 • Andra Vilcu

  Sunt tinta unor atacuri de tip pshiotronic atat eu cat si familia mea. Am informatii referitoare la modul in ...
 • ion

  vad ca guvernul a lasato mai moale cu carnea alterata .
STIRI RECENTE
 • TOP CITITE
 • TOP COMENTATE
ARHIVA
NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

Mica Publicitate
REBU EDIMPRESS Restaurant Carol's Event