Anna Lesko si-a înregistrat numele la OSIM

Ziarul Atac, 10 ianuarie 2011, Ora 18:56

  • print
  • |
anna-lesko-si-a-inregistrat-numele-la-osim-1.jpg

Scandalul dintre Radu Groza şi Anna Lesko continuă având în vedere că impresarul doreşte să o deposedeze de numele de scenă pe artistă.

Cu toate acestea, potrivit ziarului Ring, Radu Groza a pierdut însă prima bătălie cu Anna.

Astfel, Anna Lesko a înregistrat o primă victorie: va putea folosi în continuare numele de scenă Anna Lesko, chiar dacă Music Management a înregistrat această marcă la OSIM şi acum îi cere bani vedetei pentru a i-o cesiona.

„Anna Leskova trebuie doar să meargă la OSIM cu actul de identitate şi să solicite înregistrarea mărcii «Anna Lesko». Până atunci însă nimeni nu o poate împiedica pe artistă să se prezinte pe scenă cu numele său din cartea de identitate”
, a declarat avocatul Cristian Gheorghiţă, potrivit sursei citate. 

Noul manager al Annei Lesko, Florin Nedelcu, a confirmat că vedeta va evolua în spectacole şi apariţii radio-TV sub acelaşi nume ca până acum, pentru că aşa o cheamă în acte...

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:20
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou