La 50 de ani, cu sânii la vedere!

Mălina Andrei, 14 aprilie 2015, Ora 17:13

  • print
  • |
la-50-de-ani-cu-sani-la-vedere-46287-1.jpg

La 50 de ani, Monica Bellucci demonstrează că rămâne una dintre cele mai sexy femei din lume. Frumoasa actriţă a atras toate privirile zilele trecute, când a ieşit în oraş împreună cu câteva prietene, la un restaurant din Paris.

Vedeta a ieşit din restaurantul parizian „La société" fără prea multe ascunzişuri.

Cel puţin, în zona bustului, era chiar mai generoasă decât s-ar fi aşteptat cineva. Bluziţa transparentă lăsa să se vadă că nu poartă sutien, iar sânii puteau fi admiraţi în voie.
Dar actriţa nu părea deloc încurcată că arată mult. Ba chiar zâmbea, convinsă că le-a demonstrat şi ultimilor cârcotaşi că îşi merită pe deplin locul în noul film cu James Bond, „Spectre".

Monica Bellucci va apărea pe marile ecrane în celebra producţie James Bond, care va fi lansată anul acesta, în noiembrie. Actriţa şi-a dorit să fie "fata Bond" încă din anul 1997, când a pierdut însă rolul în faţa actriţei Teri Hatcher.

 

foto: Hepta

 

 

EDITORIAL

La ce ne sunt utili pensionarii?

La ce ne sunt utili pensionarii?

  Să se înghesuie la casierie pentru a plăti facturile la cablu şi la curentul electric. Să se târască prin piaţă, de la o tarabă la alta, căutând cartofi ieftini. Să traverseze pe zebră fără să fie loviţi de vreo maşină, trăgând căruţul cu ceapă şi cartofi. Să îndure, muţi, reproşurilor copiilor pentru ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:20
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou