S-a dat singur în judecată nemulţumit că i-a scăzut salariul !!!

Ziarul Atac, 9 decembrie 2010, Ora 20:51

  • print
  • |
s-a-dat-singur-in-judecata-nemultumit-ca-i-a-scazut-salariul-1.jpg

Primarul comunei Lechinţa, Romeo Florian (PSD), s-a dat singur în judecată, nemulţumit de diminuarea salariului cu 25 la sută, el declarând că nu are nicio posibilitate legală, în calitate de ordonator de credite, să decidă asupra retribuţiei sale lunare, notează Mediafax.

Dosarul 8453/112/2010 având ca obiect un litigiu de muncă în care Romeo Florian are calitatea de reclamant, iar Instituţia Primarului Comunei Lechinţa calitatea de pârât, a fost înregistrat la Tribunalul Bistriţa-Năsăud şi va fi judecat, pe fond, în data de 19 ianuarie 2011.

Contactat în legătură cu acest subiect, Romeo Florian a declarat că este nemulţumit ca orice bugetar de faptul că i-a fost diminuat salariul cu 25 la sută şi nu are nicio altă pârghie legală să conteste măsura.

"Sunt ordonator de credite, într-adevăr, dar nu pot decide asupra indemnizaţiei mele de primar. Mi-au scăzut şi mie veniturile cu 25 la sută şi am decis să contest măsura în instanţă. Ştiu că sună ciudat ca primarul unei comune să dea în judecată Instituţia Primarului din acea comună, dar nu am altă modalitate legală", a declarat Florian.

El a menţionat că toţi cei 27 de angajaţi ai Primăriei Lechinţa au contestat măsura diminuării salariilor în instanţă, ei urmând să fie reprezentaţi în faţa instanţei de juristul instituţiei.

"Toţi am apelat la judecată, în frunte cu mine şi cu viceprimarul. Nu am informaţii ca şi alţi primari să fi făcut la fel, dar părerea mea este că, până la urmă, toţi vor recurge la această metodă", a spus Florian.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:28
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou