Exclusiv: Scandal SEXUAL la MINISTERUL lui ȘOVA VIDEO

Orlando Chelu, 20 ianuarie 2014, Ora 00:01

  • print
  • |
scandal-sexual-la-ministerul-lui-sova-video-1.jpg Exclusiv

Ce veţi vedea în acest filmuleţ este o partidă de sex oral, aplicat de o tipă blondă unui bărbat, lucru care în zilele noastre a devenit ceva firesc. Nefirescul constă în faptul că blonda a fost recent numită în cel mai bogat minister, pe una dintre cele mai importante funcţii.

Oare, a susţinut şi un concurs pentru acel post? Sau a fost suficient materialul scris, semnat şi publicat de duduia , material în care îl atacă la greu atât pe ministrul Şova, cât şi pe familia acestuia?

Cândva, a fost o femeie plăcută, niciodată frumoasă, darnică cât cuprinde, ambiţioasă a fost şi încă mai este, obţine tot ce îşi doreşte, pe căi ortodoxe sau mai puţin ortodoxe, contează doar rezultatul. Se naşte fireasca întrebare: ministrul Dan Şova oare cum a fost convins să o angajeze ŞEFĂ LA COMUNICARE, adică microfonul ministerului?

În domeniul jurnalismului de televiziune e imperios necesar să ai ca "armă distrugătoare", referindu-mă aici la arsenalul calităţilor unui bun ziarist, gura mare şi să stăpâneşti arta vorbirii, impecabil.

A fi un bun "gurist"....sau "guristă"... după caz, se poate extrapola şi la alte calităţi native pentru care foloseşti gura... după meseria pe care o alegi în viaţă.... sau poţi împleti talentele.

Un exemplu elocvent e RALUCA ȘANDRU, blonda din filmuleţul prezentat. Ajunsă în 2001 la canalul de televiziune OTV, a excelat în talente şi într-un timp record a ajuns de la un simplu reporter de noapte la prezentatoare a emisiunii de la miezul nopţii - "VOT", emisiune unde oamenii de rând îşi dădeau cu părerea despre importantele evenimente din acea zi.

De aici a început succesul tinerei prezentatoare, în arta elocinţei... Pentru că experienţa e mama învăţăturii, a început lecţii private cu Horia Ivanovici, prin care a ajuns la Gigi Nețoiu, urmat de Cosmin Contra, Olăroiu, Răzvan Raț... şi lista ar continua, în fotbal.

Dar să nu neglijăm nici prezenţa muzicii... că ce ar fi viaţa fără muzică!!!... aşa că în vara lui 2002 apare şi Costi Ioniţă, timp în care tânăra aspirantă la titlul de divă era cazată la hotelul PELICAN, în Mamaia şi prezenta emisiunea "SCHIMBUL 3". Tot la OTV.

Finalul verii a fost apocaliptic. Și-a tăiat rochia "de firmă" în recepţia hotelului, ca replică la un articol din presa de scandal, după care şi-a dat demisia de la OTV, sperând că va poza în PLAYBOY. Cel puțin așa se lăuda prezentatoarea.

Anii au trecut, PLAYBOY-ul a rămas doar o amintire, în schimb conduce, din punct de vedere al comunicării, cel mai bogat minister din România.

Oare, RALUCA ŞANDRU a fost cea mai bună alegere a ministrului Dan Şova pentru a ocupa funcţia de şef al serviciului de comunicare?

Ce anume a recomandat-o pe aceasta pentru a câştiga postul respectiv?

Vezi filmulețul aici!

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:03
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou