Smile! Nu ai nevoie decat de tine

Ziarul Atac, 10 ianuarie 2011, Ora 18:58

  • print
  • |
smile-nu-ai-nevoie-decat-de-tine-1.jpg

WHY NOT?

…arunci o “bombita” sexy? Barbatii au imaginatia erotica foaaarte activa. E suficienta o simpla aluzie gen “acum ma dezbrac”, iar mintea lui va fi plina de imagini fierbinti cu tine. Asadar, suna-l in timpul zilei si spune-i ceva insinuant, cum ar fi: “Tocmai voiam sa scap de hainele de serviciu si sa probez lenjeria cea noua pe care am cumparat-o ieri.” Fii provocatoare, dar nu explicita. Nu trebuie decat sa dai tonul, pentru ca imaginatia lui se va ocupa de restul cu succes.

…il faci fericit? O stare de spirit pozitiva are o influenta majora nu numai asupra sanatatii tale mentale, dar si asupra partenerului tau de viata. Psihologii spun ca buna dispozitie este “molipsitoare” in cadrul unui cuplu. Partenerii isi transmit si isi absorb unul altuia energia si atitudinea, de aceea straduieste-te sa faci orice lucru care iti creeaza o stare placuta: mananca o prajitura excelenta, mergi la un concert sau urmareste “Desperate Housewives”.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:10
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou