Vrea să se opereze în S.U.A la picior !

Ziarul Atac, 9 decembrie 2010, Ora 22:57

  • print
  • |
vrea-sa-se-opereze-in-s-u-a-la-picior-1.jpg

Bianca Drăguşanu are necazuri mari cu piciorul drept, pe care şi l-a fracturat în urmă cu două luni, când a căzut într-o gură de canal.

Deşi a făcut tratamente cu laser şi masaje terapeutice, iată că au apărut complicaţii, iar vedeta este nevoită să apeleze la bisturiu: „Mi-am făcut un set de analize la Viena, iar medicii de acolo mi-au spus că am un hematom format peste altul, la picior. Mi-au recomandat să mă operez la cea mai bună clinică de ortopedie din SUA", a povestit Bianca, pentru Star.

Cum se teme de această intervenţie chirurgicală, Bianca va amâna momentul până vara viitoare. Din păcate, însă, se confruntă cu mari neplăceri, căci i se umflă piciorul aproape în fiecare zi şi mai ales atunci când poartă tocuri.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou