Acuzații ale croaților înaintea semifinalei cu Argentina! "Vor recurge la gesturi murdare pentru a se califica la Mondiale". Cum ar fi: "M-am culcat cu so'ia ta"

Anca Bratu, 12 decembrie 2022, Ora 11:13

  • print
  • |
acuzatii-ale-croatilor-inaintea-semifinalei-cu-argentina-vor-recurge-la-gesturi-murdare-pentru-a-se-califica-la-mondiale-cum-ar-fi-m-am-culcat-cu-so-ia-ta-47123-1.jpg

Croații aduc acuzații grave la adresa argentinienilor, înaintea semifinalei Campionatului Mondial de fotbal din Qatar, partidă programată marți, 13 decembrie. 

Croația acuză Argentina că va recurge la gesturi „murdare" pentru a se califica în finala Mondialului din Qatar. Aceștia spun că sud-americanii îi vor provoca, pentru ca echipa lui Luka Modric să primească avertismente și cartonașe roșii, conform adevărul.ro. 

Presa croată scrie, pe surse, că un titular incontestabil din echipa Argentinei s-ar fi lăudat într-o video-conferință cu colegii de la echipa de club că „îi voi înnebuni pe croați atât de rău încât vor ceda și vor fi învinși după numai 60 de minute".

Jurnaliștii scriu că trei argentinieni ar fi primit indicații pentru a-i provoca pe croați.

„Trebuie să fim atenți să nu ne provoace. Vor încerca să o facă prin toate mijloacele, atât prin intermediul fanilor, cât și prin intermediul arbitrilor. Trebuie să fim la fel de inteligenți ca până acum. Trebuie să fii umil. Ați văzut gesturile lui Luka, când i-a consolat pe brazilieni, apoi ați văzut ce le-au făcut argentinienii olandezilor. Este urât, sălbatic, nimeni nu are nevoie de așa ceva. Dar ei sunt irelevanți, noi contăm", a declarat Josip Simunic, fost fotbalist în naționala croată. 

Planul argentinienilor ar fi să-i calce pe adversari, să-i înjure, chiar să recurgă la provocări murdare, precum „M-am culcat cu soția ta", scrie gsp.ro. 

„Nimic surprinzător, dar este rușinos dacă cineva ar încerca să ajungă în finală cu astfel de mizerii. Croații trebuie să reziste, să rămână concentrați. Cel mai rău pentru ei ar fi să cedeze, să cadă precum amatorii", transmite presa croată înaintea semifinalei. 

 

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:44
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou