Dinamo-Steaua 1 - 3. Lupta pentru titlu, continuă

Ziarul Atac, 4 mai 2015, Ora 07:35

  • print
  • |
dinamo-steaua-1-3-lupta-pentru-titlu-continua-46439-1.jpg

Formaţia Steaua a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1, echipa Dinamo, în derbiul etapei a XXX-a a Ligii I, meci marcat de incidente, şi s-a apropiat la două puncte de liderul clasamentului, ASA Târgu Mureş, scrie Mediafax.

După o primă repriză ternă, Dinamo a început mai bine jocul în repriza secundă. Cu toate acestea soarta meciului a fost decisă de Nicușor Stanciu, care a marcat două goluri, pentru Steaua, în mai puţin de trei minute; minutul 76, la penalti şi minutul 79.

Abd Hatem Elhamed (90+16) a reaprins meciul, înscriind primul gol pentru dinamovişti.

După ce Steaua a obținut un penalty la ultima fază a jocului, prin ex-dinamovistul Țucudean, faultat de Bunoza, Andrei Prepeliță (90+23) a închis tabela.

Meciul nu a fost lipsit de incidente. După ce începutul meciului fusese întârziat cu circa șapte minute din cauza torțelor aruncate de fanii dinamoviști şi repriza a doua s-a reluat cu o întârziere de câteva minute, din cauza torțelor aruncate de galeria lui Dinamo.

Portarul Stelei, Giedrius Arlauskis, a fost lovit în mână de un obiect aruncat din tribune.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:18
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou