Leo Messi a câștigat tot ce se putea! "Nu puteam cere nimic mai mult"

Anca Bratu, 19 decembrie 2022, Ora 08:44

  • print
  • |
leo-messi-a-ca-tigat-tot-ce-se-putea-nu-puteam-cere-nimic-mai-mult-47169-1.jpg

Căpitanul Argentinei, Lionel Messi, a declarat, duminică seară, că îşi doreşte să mai joace câteva meciuri pentru naţională şi în calitate de campion mondial.

"Vreau să mai joc câteva meciuri şi în calitate de campion mondial. Asta îşi doreşte toată lumea, este cel mai dorit trofeu de toţi. Am avut noroc că am realizat totul în cariera mea şi doar cupa asta îmi lipsea. Vreau să mă bucur cu toată lumea de acest trofeu", a declarat Messi, conform Clarin.

"Nu puteam cere nimic mai mult. Mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat. Trebuia să fim campioni mondiali, nu e timpul de analiză, e timpul să sărbătorim. Cu siguranţă va fi ultimul meci al meu la o Cupă Mondială", a mai spus căpitanul argentinian.

Lionel Messi a condus Argentina la al treilea titlu mondial din istorie, după ce naţionala pregătită de Lionel Scaloni s-a impus în finala contra Franţei, scor 4-2 (3-3), la loviturile de departajare.

Messi a fost desemnat cel mai bun jucător al Cupei Mondiale.

Însă, Leo Messi a fost „umilit" la festivitatea de premiere, iar acesta a fost obligat să poarte o robă tradițională din Qatar.

Viorel Moldovan crede că starul Argentinei n-ar fi trebuit să se îmbrace în „fantomă". Chiar dacă roba este o mare onoare pentru cei din Qatar. 

„Nu poți să te îmbraci în fantomă. Înțeleg că ăsta e ritualul, dar eu mi-o dădeam jos. Nu poți să faci poza care va rămâne în istorie, istoria Messi, îmbrăcat în fantomă! Sunt dezamăgit", a spus Viorel Moldovan la TVR. 

De pe patul de spital, acolo unde este tratat pentru o infecţie respiratorie, legendarul fotbalist brazilian, Pele, a ţinut să îşi exprime primele gânduri după probabil cea mai frumoasă finală din istorie.Câştigător al Cupei Mondiale în 1958, 1962 şi 1970, Pele i-a urat bun venit lui Messi în "clubul campionilor mondiali", dar a ţinut să îşi arate compasiunea şi faţă de bunul său amic, Mbappe, al doilea om din istorie care marchează o triplă într-o finală de Mondial, scrie eurosport.ro.

"Astăzi, fotbalul continuă să-și spună povestea, ca întotdeauna, într-un mod captivant. Messi a câștigat prima sa Cupă Mondială, așa cum merita prin prisma traiectoriei sale.Dragul meu prieten, Mbappé, a marcat patru goluri într-o finală (n.r. Pele se referă şi la reuşita de la loviturile de departajare. Ce cadou a fost să urmăresc acest spectacol pentru viitorul sportului nostru.Și nu puteam să nu felicit Marocul pentru campania incredibilă. E grozav să vezi Africa strălucind. Felicitări Argentina! Cu siguranță, Diego zâmbește acum", a scris Pele pe contul său de Instagram. 

 

EDITORIAL

La ce ne sunt utili pensionarii?

La ce ne sunt utili pensionarii?

  Să se înghesuie la casierie pentru a plăti facturile la cablu şi la curentul electric. Să se târască prin piaţă, de la o tarabă la alta, căutând cartofi ieftini. Să traverseze pe zebră fără să fie loviţi de vreo maşină, trăgând căruţul cu ceapă şi cartofi. Să îndure, muţi, reproşurilor copiilor pentru ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:23
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou