Află eticheta pusă de GOOGLE României. Fiecare țară are una!

Teo Popa, 29 ianuarie 2014, Ora 18:51

  • print
  • |
afla-eticheta-pusa-de-google-romaniei-fiecare-tara-are-una-37873-1.jpg

Opţiunea Google de a sugera cuvinte la căutarea pe internet permite verificarea celor mai frecvente întrebări puse de utilizatori sub forma "De ce este ... (o ţară) atât de...?". Rezultatele sunt uimitoare.

Funcția de autocompletare de la Google oferă informațiile cele mai căutate pe site despre un cuvânt-cheie anume, în mod automat. Astfel, Randal Olson, absolvent în știința computerelor la Universitatea de Stat din Michigan, a realizat o hartă interactivă.

De exemplu, italienii sunt rasiști, belgienii sunt descriși ca fiind plictisitori, lituanienii se sinucid în număr mare, iar francezii sunt homosexuali. Pe de altă parte, românii sunt săraci, la fel ca portughezii, ucrainienii, bulgarii, moldovenii și ungurii, conform funcției de completare automată.

Google consideră că britanicii, nemții și austriecii sunt bogați, Turcia este percepută ca o țară ieftină, iar grecii sunt importanți. Finlandezii, pe de altă parte, sunt inteligenți, Spania este o țară goală, islandezii sunt pașnici, iar irlandezii sunt preocupați de mediul înconjurător.

După cum precizează şi site-ul The Atlantic, întrebările puse de cei mai mulţi utilizatori de internet nu reflectă exact situaţia actuală din ţara respectivă, ci impresia pe care cei mai mulţi o au despre ea şi curiozitatea lor în legătură cu acest aspect.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:34
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou