Ai anemie? Iată câteva leacuri!

Mirela Ene, 19 august 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
ai-anemie-iata-cateva-leacuri-33393-1.jpg

Dintre secretele bunicii, leacurile pentru tratarea anemiei sunt la loc de cinste.Află care sunt remediile farmaciei verzi care cresc nivelul fierului din sânge!

Senzaţia de slăbiciune, durerile de cap şi starea continuă de somnolenţă, specifice anemiei, afectează multe persoane mai ales primăvara şi toamna. Dintre tipurile de anemie, cea feriprivă, cauzată de lipsa acută de fier, este şi cea mai frecventă. Pentru tratarea ei poţi apela la remediile din plante, pe care le poţi utiliza sub formă de ceaiuri, tincturi şi de macerate, recunoscute pentru efectul lor tonic şi remineralizant.


Urzica „reface" pierderile dintre „medicamentele" naturii, fitoterapeuţii recomandă pentru tratarea anemiei remediile din urzică. Consumate pe perioade mai lungi de timp, leacurile din urzică ajută la îmbunătăţirea tonusului şi ameliorarea stărilor de oboseală şi de epuizare.

Prepară un amestec din următoarele: 20 g frunze de urzică, 10 g măcriş iepuresc şi 10 g patlagină. Pune plantele într-un litru de apă rece şi lasă-le la macerat timp de 12 ore, după care pui amestecul la fiert timp de 10 minute.

La sfârşit, amestecă cu 2-3 linguri de miere. Lasă să se răcească, fitrează şi bea câte o cană pe zi de macerat, timp de trei săptămâni. Şi sucul proaspăt de urzică este un bun tratament în cazul anemiei. Pune la fiert într-un litru de apă o mână de urzici proaspete şi lasă să fiarbă timp de 10 minute, după care strecoară şi bea sucul obţinut pe parcursul zilei. Urmează tratamentul timp de două-trei săptămâni.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:13
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou