Avertismentul oamenilor de ştiinţă: ENERGIZANT + VODKA = ...

Mirela Ene, 16 septembrie 2013, Ora 12:02

  • print
  • |
avertismentul-oamenilor-de-stiinta-energizant-vodka-34209-1.jpg

Oamenii de ştiinţă britanici avertizează că amestecul de alcool şi băutură energizantă poate fi mult mai dăunător decât s-a crezut până în prezent.

Conform unor studii publicate de Daily Mail, trei din patru studenţi americani şi europeni au recunoscut că sunt consumatori de alcool şi băuturi energizante în acelaşi timp, nefiind informaţi de riscurile la care sunt supuşi. Oamenii de ştiinţă citaţi de Daily Mail susţin că amestecul de vodka şi băuturi energizante duce la un nivel periculos de înalt de intoxicare a organismului.

Motivul principal pare a fi efectul pe care băuturile energizante îl au asupra organismului, după o singură doză de astfel de băutură, consumatorii fiind dispuşi să bea o cantitate mult mai mare de alcool decât în mod normal. Sursele Daily Mail mai susţin că odată cu nivelul mult mai înalt de consum de alcool, provocat de băuturi energizante, tinerii pot deveni mult mai violenţi.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:59
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou