Cum scapi de durerea de cap în 30 de secunde

Ziarul Atac, 15 iunie 2015, Ora 09:20

  • print
  • |
cum-scapi-de-durerea-de-cap-in-30-de-secunde-46581-1.jpg

Durerile de cap nu sunt deloc plăcute și îți pot da peste cap activitățile zilnice. Vezi cum scapi de ele în 30 de secunde.

Nu ai nevoie de calmante pentru a scăpa de durerea de cap, o poți face cu ajutorul presopuncturii, o metodă chineză de vindecare, foarte ușor de realizat. Trebuie doar să înveți tehnica și să găsești punctul Hoku din palma ta, potrivit yourstylishlife.com. Punctul Hoku este localizat între degetul mare și arătător, acolo unde simți că se blochează mușchiul, și este asociat cu relaxarea părții superioare a corpului. Presiunea exercitată asupra acelui loc stimulează nervii.
Folosind degetul mare și arătătorul de la cealaltă mână apasă pe punctul Hoku pentru 30 de secunde sau până când simți că mușchiul începe să se relaxeze. Repetă procedura de câteva ori, atunci când te simți stresată sau când ai dureri de cap.

Cauzele durerii de cap
De cele mai multe ori, durerea de cap apare din cauza stresului sau a oboselii, însă dacă este constantă, ar trebui să mergi la medic. Numeroase boli au ca simptom durerea de cap, de aceea este important să faci o serie de analize care să stabilească o cauză. Cere ajutor de urgență atunci când durerea de cap este însoțită de confuzie și dificultăți de vorbire, leșin, amorțeli sau paralizie, probleme de vedere sau înțepenirea gâtului.

 

Sursa: Unica.ro

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:03
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou