Pepenele roșu, fructul care te face mai frumoasă

Ziarul Atac, 11 iunie 2015, Ora 07:00

  • print
  • |
pepenele-rosu-fructul-care-te-face-mai-frumoasa-46570-1.jpg

Dincolo de calităţile sale nutritive, şi a puţinelor calorii, pepenele roşu este un fruct excelent şi pentru a fi integrat în măşti şi tratamente naturale, care să te ajute să fii mai frumoasă, cu bani puţini. Uite, aşadar, cum îl poţi folosi!

Ca şi soluţie anti-ageing
Deoarece conţine vitaminele A şi C, dar şi licopen şi mulţi alţi antioxidanţi, sucul din pepenele roşu poate fi aplicat fără reţineri pe ten, având un intens efect anti-ageing.

Ca tratament împotriva porilor dilataţi şi a punctelor negre
Sucul de pepene rece, de la frigider, îmbunătăţeşte aspectul porilor dilataţi şi previne apariţia punctelor negre, prin curăţarea tenului în profunzime. Rezultatele nu numai că sunt vizibile, dar sunt imediate.

Ca mască pentru accelerarea creşterii părului
Datorită conţinutului mare de fitonutrienţi, în special de citrulină, sucul de pepene roşu îmbunătăţeşte circulaţia sângelui. Aplicat pe scalp, acesta stimulează creşterea părului şi îmbunătăţeşte totodată şi aspectul podoabei capilare, oferindu-i mai multă strălucire şi supleţe.

Ca şi toner pentru tenul gras
Bogat în vitamina A şi E, pepenele roşu este excelent pentru tenul gras. Nu numai că înlătură excesul de sebum, dar lasă pielea hidratată, matifiată şi catifelată.

Calmează arsurile solare
Ţi-am mai spus şi repetăm - e obligatoriu să foloseşti cremă pentru protecţie solară în sezonul estival. Dacă totuşi ai uitat într-o zi de cremă şi te-ai ars, sucul rece de pepene roşu calmează arsurile solare şi reface delicat pielea, aşadar te poţi folosi de el, în caz de nevoie.

 

Sursa: Unica.ro

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:14
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou