Reţeta rapidă pentru unghii sănătoase

Mirela Ene, 1 decembrie 2014, Ora 20:13

  • print
  • |
reteta-rapida-pentru-unghii-sanatoase-44610-1.jpg

Se spune că mâinile sunt cartea de vizită a unei doamne, însă acest lucru nu este valabil atunci când unghiile ne dau mari bătăi de cap. Pentru aceste situaţii, vă propunem să încercaţi reţeta rapidă a Adinei Halas pentru unghii sănătoase şi frumoase.

Unghiile casante, fragile şi care se exfoliază pot fi tratate cu succes acasă, cu remedii simple şi perseverenţă, ne asigură Adina Halas, celebră pentru prepararea a numeroase reţete homemade.

Pentru tratamentul unghiilor aveţi nevoie de următoarle ingrediente: suc de lămâie şi vitamina A uleioasă. după ce stăm câte 10 minute cu fiecare mână în sucul de la o lămâie, aplicăm pe unghii vitamina A uleioasă, masând câteva minute. Este nevoie ca acest tratament să fie repetat de 2-3 ori pe săptămână, iar efectul asupra unghiilor va fi unul de-a dreptul miraculos.

Pe lângă această reţetă, Adina Halas ne sfătuieşte să bem multă apă, să avem o alimentaţie corespunzătoare şi să ne asigurăm toate vitaminele şi minerale necesare organismului.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:09
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou