Viorel Hrebenciuc, reținut de DNA

Mălina Andrei, 28 octombrie 2014, Ora 13:48

  • print
  • |
viorel-hrebenciuc-retinut-pentru-30-de-zile-44099-1.jpg

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc a fost reţinut pentru 24 de ore de DNA. El urmează să fie adus în fața  judecătorilor de la ÎCCJ cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Hrebenciuc a fost audiat marți dimineață la sediul Direcției Naționale Anticorupție Brașov mai bine de 3 ore, după ce, luni, plenul Camerei Deputaţilor a luat act de demisia sa.În dosarul în care este anchetat Hrebeniuc au fost deja arestaţi fiul acestuia, omul de afaceri Paltin Gheorghe Sturdza, Dan Costin Bengescu şi Iosif Kadas.

În dosarul retrocedărilor ilegale, Hrebenciuc este urmărit penal pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de influenţă şi instigare la folosirea influenţei de către o persoană care îndeplineşte o funcţie de conducere într-un partid în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:37
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou