Sonimpex Topoloveni Best Dental
ALDIS Pescuit sportiv Faur

Arhanghelul GABRIEL

Ziarul Atac, 15 mai 2009, Ora 19:40

  • print
  • |
arhanghelul-gabriel-1.jpg

Arhanghelul Gabriel este apărător al adevărului şi mesager divin. El este reprezentat ţinând în mână un crin, simbol al purităţii şi al adevărului. Uneori este reprezentat ţinând în mână o călimară şi o pană, simboluri ale rolului său de mesager divin. Alteori este reprezentat ţinând o cupă aurie care ne aminteşte de Sfântul Graal.

Darurile spirituale pe care ni le oferă. El ne poate ajuta să spunem adevărul în mod deschis şi sincer; să ne respectăm pe noi înşine; să ne lăsăm ghidaţi de intuiţie şi de vocea noastră interioară. Gabriel este mesagerul Cuvântului lui Dumnezeu. Numele lui înseamnă „ Dumnezeu este puterea mea”. El este cel care le aduce la cunoştinţă misterul reîncarnării sufletelor care urmează să se nască şi ne instruieşte pe noi toţi în ceea ce priveşte înzestrările şi menirea noastră spirituală în această lume. El este protectorul copiilor şi are grijă de copilul din sufletul fiecăruia dintre noi, oricând creşterea sa este împiedicată, ori este rănit şi are nevoie de iubire.

El este cel care ne ajută să trezim acest copil interior cu ajutorul cuvintelor pline de iubire şi tandreţe. Mâna lui protectoare este mereu prezentă pentru a ocroti ceea ce este natural şi pur în noi. În toate religiile, Gabriel este considerat ca fiind cel mai important mesager divin. El este neobosit în a transmite Cuvântul lui Dumnezeu acelora care îl vor asculta şi vor respecta esenţa divină din ei înşişi. El mai este cunoscut ca fiind şi Ambasadorul Umanităţii, Îngerul Revelaţiilor, Cel ce dăruieşte veştile bune, judecata şi compasiunea divină. El este un Înger al Bucuriei şi Spiritul Adevărului. Gabriel ne ajută să descoperim înţelepciunea chiar pornind de la corpurile noastre fizice şi să ne cunoaştem valorile personale. El respectă individualitatea fiecărei fiinţe. T

ot el este cel care ne ajută să ne respectăm principiile personale, onorându-ne calităţile proprii. El ne ajută să avem curajul să trăim bazându-ne pe adevărata cunoaştere din noi înşine care respectă abilităţile noastre divine. Gabriel ne ajută de asemenea să reuşim să ne descoperim propriile noastre calităţi şi astfel să le manifestăm. Darul cel mai important pe care ni-l oferă Gabriel este acela de a ne ajuta să devenim mai puternici şi de a ne face mai conştienţi de faptul că fiecare dintre noi avem propria noastră contribuţie în trezirea umanităţii la spiritualitate, prin simplul fapt de a ne manifesta noi înşine aşa cum suntem cu adevărat.

El ne ajută să descoperim adevărul în situaţiile în care există un conflict între ceea ce ştim noi că este corect şi ceea ce este reprezentat ca fiind a fi adevărat. El ne ajută să descoperim ceea ce este real în orice situaţie în care e necesar să apelăm la intuiţia noastră. Gabriel luminează calea spre adevărul din inimile noastre şi ne ajută să descoperim care este calea cea mai potrivită de urmat pentru noi.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:12