Află cine a câştigat costumul de crăciuniţă oferit de Wild Fashion!

Ziarul Atac, 1 decembrie 2011, Ora 13:02

  • print
  • |
afla-cine-a-castigat-costumul-de-craciunita-oferit-de-wild-fashion-1.jpg

UPDATE (21 decembrie 2011): Câştigătoarea concursului este Săileanu Arabela. Pentru a intra în posesia premiului aşteptăm datele de contact pe adresa de e-mail: office@ziarulatac.ro

Ziarul ATAC şi Wild Fashion te ajută să fii sexy, seducătoare şi senzuală, în această iarnă!

În perioada 1 decembrie - 20 decembrie2011, altătură-te comunităţii noastre, răspunde la întrebarea "Ce produse din colecţia Wild Fashion vei purta în această iarnă?" (aici ca şi comentariu) şi poţi câştiga un costum de crăciuniţă oferit de Wild Fashion.

Câştigătoarea va fi aleasă în funcţie de ţinuta propusă. Numele câştigătoarei, cât şi propunerea acesteia, va fi afişată pe site-ul ziarulatac.ro şi pe pagina de facebook a site-ului (www.facebook.com/ziarulatac)

Câştigătoarea va fi contactată de echipa ziarului ATAC pentru a intra în posesia premiul. Regulamentul concursului îl puteţi citi aici.

Multă baftă!

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:53
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou