Best Dental

Bonul de cumpărături îţi poate aduce un premiu de 1.000 lei la "Tombola Bonului"

Ziarul Atac, 11 noiembrie 2014, Ora 15:44

  • print
  • |
bonul-de-cumparaturi-iti-poate-aduce-un-premiu-de-1-000-lei-la-tombola-bonului-44284-1.jpg

Pe 1 noiembrie a avut loc extragere pentru premiul de 1.000 de lei la "Tombola bonului" (www.tombolabonului.ro), site lansat la sfârşitul lunii iunie pentru a încuraja cumpărătorii să solicite bonul fiscal pentru orice cumpărătură, contribuind astfel la combatarea evaziunii fiscale.

Înregistrare bonurilor are loc pe site-ul www.tombolabonului.ro, iar extragerile au loc pe data de 1 a fiecărei luni. Mecanismul tombolei permite oricărei persoane cu vârsta de peste 18 ani să înscrie un număr nelimitat de bonuri, încurajând altfel pe toţi participanţii să solicite bonul fiscal pentru orice tranzacţie făcută cu un comerciant din România. La extragerile lunare vor participa doar bonurile înscrise în luna precedentă. Cele mai multe bonuri înscrise în concurs aparţin cumpărătorilor din Bucureşti, urmaţi de cei din judeţele Argeş, Galaţi şi Arad.

Următoarea extragere are loc pe 1 decembrie. Aproape 20 000 de bonuri au fost înregistrate pe site doar în luna octombrie.

Prin această tombolă, organizatorul îşi doreşte să reafirme importanța participării active a oricărei persoane în combaterea evaziunii fiscale prin solicitarea bonului fiscal după fiecare cumpărătură făcută.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:55