Bonul de cumpărături îţi poate aduce un premiu de 1.000 lei la "Tombola Bonului"

Ziarul Atac, 11 noiembrie 2014, Ora 15:44

  • print
  • |
bonul-de-cumparaturi-iti-poate-aduce-un-premiu-de-1-000-lei-la-tombola-bonului-44284-1.jpg

Pe 1 noiembrie a avut loc extragere pentru premiul de 1.000 de lei la "Tombola bonului" (www.tombolabonului.ro), site lansat la sfârşitul lunii iunie pentru a încuraja cumpărătorii să solicite bonul fiscal pentru orice cumpărătură, contribuind astfel la combatarea evaziunii fiscale.

Înregistrare bonurilor are loc pe site-ul www.tombolabonului.ro, iar extragerile au loc pe data de 1 a fiecărei luni. Mecanismul tombolei permite oricărei persoane cu vârsta de peste 18 ani să înscrie un număr nelimitat de bonuri, încurajând altfel pe toţi participanţii să solicite bonul fiscal pentru orice tranzacţie făcută cu un comerciant din România. La extragerile lunare vor participa doar bonurile înscrise în luna precedentă. Cele mai multe bonuri înscrise în concurs aparţin cumpărătorilor din Bucureşti, urmaţi de cei din judeţele Argeş, Galaţi şi Arad.

Următoarea extragere are loc pe 1 decembrie. Aproape 20 000 de bonuri au fost înregistrate pe site doar în luna octombrie.

Prin această tombolă, organizatorul îşi doreşte să reafirme importanța participării active a oricărei persoane în combaterea evaziunii fiscale prin solicitarea bonului fiscal după fiecare cumpărătură făcută.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:42
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou