Liviu Dinu are o inimioară defectă şi trebuie reparată de urgenţă

Ziarul Atac, 9 iunie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
liviu-dinu-are-o-inimioara-defecta-si-trebuie-reparata-de-urgenta-40862-1.jpg

Liviu are 2 ani şi o energie divină. Dacă te uiţi la el nici nu îţi trece prin cap că poate avea o afecţiune gravă.

S-a născut sănătos şi voios, dar pe când avea 1 an şi jumătate au început problemele de sănătate. La prima vedere nu era nimic grav însă pe măsură ce investigaţiile au avansat, lui Liviu medicii i-au descoperit mari probleme cu rinichii. La amândoi a trebuit să îi monteze sonde care să îi ajute rinichii să funcţioneze cum trebuie. Drumuri multe şi o greutate mare ce apăsa din ce în ce mai tare pe umerii părinţilor.

Deoadată s-au trezit cu un copil bolnav dependent de dializă. O veste cutremurătoare pe care cu greu au acceptat-o. La una dintre intervenţiile la rinichi medicul anestezist a descoperit la inimioara lui Liviu o malformaţie cu care se pare că se născuse, dar nimeni nu o descoperise. O altă veste şi mai dură care a venit ca un bumerang.

De urgenţă Liviu a fost internat pentru analize amănunţite. Medicii au ajuns apoi la concluzia că singura şansă ca el să trăiască este o intervenţie chirurgicală prin care îi vor închide "găurile" din inimă.

Din păcate la noi în ţară singurul loc în care se poate face o astfel de operaţie este la o clinică privată. Costurile sunt foarte mari. Părinţii nu au de unde să facă rost de bani. Noi îl putem ajuta pe Liviu să trăiască. 2 EURO la numărul de SMS 8848 este singura şansă ca Liviu să se facă bine.

În reţelele Cosmote şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

De asemenea, puteţi dona prin Romtelecom, formând:
0 900 900 301 - 10 euro/apel
0 900 900 303 - 3 euro/apel
0 900 900 305 - 5 euro/apel
*Nu se percepe TVA.

Prin PayPal (pentru românii din străinătate). Menţionaţi numele copilului. Sau direct, în contul Fundaţiei Mereu Aproape, cu menţiunea " Liviu Dinu"

CIF 18212553: în lei: RO05 BRDE 450S V072 9533 4500, în Euro: RO31 BRDE 450S V237 6153 4500 deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:41
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou