Liviu Dinu are o inimioară defectă şi trebuie reparată de urgenţă

Ziarul Atac, 9 iunie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
liviu-dinu-are-o-inimioara-defecta-si-trebuie-reparata-de-urgenta-40862-1.jpg

Liviu are 2 ani şi o energie divină. Dacă te uiţi la el nici nu îţi trece prin cap că poate avea o afecţiune gravă.

S-a născut sănătos şi voios, dar pe când avea 1 an şi jumătate au început problemele de sănătate. La prima vedere nu era nimic grav însă pe măsură ce investigaţiile au avansat, lui Liviu medicii i-au descoperit mari probleme cu rinichii. La amândoi a trebuit să îi monteze sonde care să îi ajute rinichii să funcţioneze cum trebuie. Drumuri multe şi o greutate mare ce apăsa din ce în ce mai tare pe umerii părinţilor.

Deoadată s-au trezit cu un copil bolnav dependent de dializă. O veste cutremurătoare pe care cu greu au acceptat-o. La una dintre intervenţiile la rinichi medicul anestezist a descoperit la inimioara lui Liviu o malformaţie cu care se pare că se născuse, dar nimeni nu o descoperise. O altă veste şi mai dură care a venit ca un bumerang.

De urgenţă Liviu a fost internat pentru analize amănunţite. Medicii au ajuns apoi la concluzia că singura şansă ca el să trăiască este o intervenţie chirurgicală prin care îi vor închide "găurile" din inimă.

Din păcate la noi în ţară singurul loc în care se poate face o astfel de operaţie este la o clinică privată. Costurile sunt foarte mari. Părinţii nu au de unde să facă rost de bani. Noi îl putem ajuta pe Liviu să trăiască. 2 EURO la numărul de SMS 8848 este singura şansă ca Liviu să se facă bine.

În reţelele Cosmote şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

De asemenea, puteţi dona prin Romtelecom, formând:
0 900 900 301 - 10 euro/apel
0 900 900 303 - 3 euro/apel
0 900 900 305 - 5 euro/apel
*Nu se percepe TVA.

Prin PayPal (pentru românii din străinătate). Menţionaţi numele copilului. Sau direct, în contul Fundaţiei Mereu Aproape, cu menţiunea " Liviu Dinu"

CIF 18212553: în lei: RO05 BRDE 450S V072 9533 4500, în Euro: RO31 BRDE 450S V237 6153 4500 deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:47
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou