Să îl ajutăm pe micuţul Ciprian în lupta cu boala

Ziarul Atac, 10 iunie 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
sa-il-ajutam-pe-micutul-ciprian-in-lupta-cu-boala-31456-1.jpg

"Mă numesc Ion Alina Mădălina şi sunt mama a doi băieţi minunaţi, un băiat în vârstă de 3 ani şi al doilea băiat în vârstă de 5 ani, acesta din urmă fiind diagnosticat cu Tumoră parieto-occipitală stângă.

Problemele medicale ale lui Ciprian au început în luna august 2012; problemele copilului au debutat cu dureri insuportabile de cap, începuse să nu mai suporte lumina, nu mai avea echilibru. Lui Ciprian i s-au prescris medicamente diverse de la cele mai simple, la antibiotice, iar copilul era din ce în ce mai slăbit şi mai rău. Într-un final după lungi "excursii" prin spitale, după perioade de tratament, în urma unui tomograf a fost depistată tumora craniană.

Ciprian este un luptător, a fost operat la cap, a făcut chimioterapie, iar în urma altei investigaţii RMN a reieşit că are recidivă şi trebuie operat de urgenţă."

Cei doi părinţi foarte tineri îşi cresc singuri copiii, le este greu cu atât mai mult cu cât nu-i ajută nimeni. Momentan cei patru trăiesc doar din alocaţia copiilor şi din banii pe care soţul îi poate face lucrând cu ziua pentru a putea avea banii de pâine de pe o zi pe alta.

Tot ceea ce îşi doresc părinţii, este sănătatea copiilor lor, atât a lui Ciprian, cât şi a lui Ionuţ. Se roagă mereu la Dumnezeu să-şi poată creşte copiii şi să reuşească să treacă peste aceste încercări grele cu care soarta i-a împovărat. Părinţii simt că trebuie să se resemneze şi să ducă crucea pe care Dumnezeu le-a dat-o.

Ceea ce vă roagă mama lui Ciprian este, ca din puţinul pe care îl aveţi să-i faceţi copilului o bucurie indiferent că este o hăinuţă, o jucărie, încălţăminte sau un fruct. "Este greu să-i auzi pe copii atunci când cer ceva şi nu am de unde să le dau. Vă rog să mă credeţi, că dacă aş putea, le-aş oferi stelele şi în inima mea şi aş fi cea mai fericită mamă!"

Cine doreşte să îi contacteze, o poate face la numerele de telefon:

0720635216- Ion Alina
0724659215- Ion George.

Număr de cont: RO19 RZBR 0600 1403 2459 cont deschis la banca Raiffeisen pe numele Ion Alina.

 

EDITORIAL

La ce ne sunt utili pensionarii?

La ce ne sunt utili pensionarii?

  Să se înghesuie la casierie pentru a plăti facturile la cablu şi la curentul electric. Să se târască prin piaţă, de la o tarabă la alta, căutând cartofi ieftini. Să traverseze pe zebră fără să fie loviţi de vreo maşină, trăgând căruţul cu ceapă şi cartofi. Să îndure, muţi, reproşurilor copiilor pentru ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:47
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou