Să îl ajutăm pe micuţul Ciprian în lupta cu boala

Ziarul Atac, 10 iunie 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
sa-il-ajutam-pe-micutul-ciprian-in-lupta-cu-boala-31456-1.jpg

"Mă numesc Ion Alina Mădălina şi sunt mama a doi băieţi minunaţi, un băiat în vârstă de 3 ani şi al doilea băiat în vârstă de 5 ani, acesta din urmă fiind diagnosticat cu Tumoră parieto-occipitală stângă.

Problemele medicale ale lui Ciprian au început în luna august 2012; problemele copilului au debutat cu dureri insuportabile de cap, începuse să nu mai suporte lumina, nu mai avea echilibru. Lui Ciprian i s-au prescris medicamente diverse de la cele mai simple, la antibiotice, iar copilul era din ce în ce mai slăbit şi mai rău. Într-un final după lungi "excursii" prin spitale, după perioade de tratament, în urma unui tomograf a fost depistată tumora craniană.

Ciprian este un luptător, a fost operat la cap, a făcut chimioterapie, iar în urma altei investigaţii RMN a reieşit că are recidivă şi trebuie operat de urgenţă."

Cei doi părinţi foarte tineri îşi cresc singuri copiii, le este greu cu atât mai mult cu cât nu-i ajută nimeni. Momentan cei patru trăiesc doar din alocaţia copiilor şi din banii pe care soţul îi poate face lucrând cu ziua pentru a putea avea banii de pâine de pe o zi pe alta.

Tot ceea ce îşi doresc părinţii, este sănătatea copiilor lor, atât a lui Ciprian, cât şi a lui Ionuţ. Se roagă mereu la Dumnezeu să-şi poată creşte copiii şi să reuşească să treacă peste aceste încercări grele cu care soarta i-a împovărat. Părinţii simt că trebuie să se resemneze şi să ducă crucea pe care Dumnezeu le-a dat-o.

Ceea ce vă roagă mama lui Ciprian este, ca din puţinul pe care îl aveţi să-i faceţi copilului o bucurie indiferent că este o hăinuţă, o jucărie, încălţăminte sau un fruct. "Este greu să-i auzi pe copii atunci când cer ceva şi nu am de unde să le dau. Vă rog să mă credeţi, că dacă aş putea, le-aş oferi stelele şi în inima mea şi aş fi cea mai fericită mamă!"

Cine doreşte să îi contacteze, o poate face la numerele de telefon:

0720635216- Ion Alina
0724659215- Ion George.

Număr de cont: RO19 RZBR 0600 1403 2459 cont deschis la banca Raiffeisen pe numele Ion Alina.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:10
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou