Să o ajutăm pe Georgiana!

Ziarul Atac, 17 februarie 2013, Ora 21:55

  • print
  • |
sa-o-ajutam-pe-georgiana-29435-1.jpg

Georgiana Călin e o copilă de 13 ani din Roşiorii de Vede, Jud. Teleorman, care de şase luni a spus stop copilăriei. Boala nu îi mai permite să se ridice din pat.

Georgiana e o fetiţă pe care soarta nu a răsfăţat-o deloc! Părinţii ei s-au despărţit când ea avea trei anişori, iar mama ei s-a zbătut tot timpul să o întreţină. Micuţa a rămas în grija bunicii. Prima lovitură a primit-o acum trei ani, atunci când i-a murit mama, răpusă de cancer.

Victoria, bunica sa, pentru a-i mai alina puţin durerea, a trimis-o în vacanţă, în Spania la un verişor. "Am vrut să se mai distreze şi ea! Într-o zi, acolo a făcut pareză pe partea stângă şi a ajuns la un spital din Spania. În urma analizelor i s-a pus diagnosticul de tumora cerebrală, cu metastaze medulare. Am adus-o în ţară şi ne-am internat la institutul Oncologic Bucureşti".

Cu greu o poţi privi pe Georgiana în ochi. E un copil atât de trist şi de tăcut, care parcă nici durerea nu vrea să şi-o strige! Îşi iubeşte bunica enorm şi când îi vede lacrimile, găseşte puterea de a o încuraja. "Buni, eu voi fi lângă tine, nu te voi părăsi ca mami!", sunt vorbe care îi zdrobesc sufletul femeii.

Victoria mai avea un an până la pensie, atunci când Georgiana s-a îmbolnăvit. Nu a mai putut lucra, iar acum nu au niciun venit. Georgiana are nevoie de pampers (nr. 2 sau M adulţi), de mâncare, de haine şi bani pentru a lupta cu boala.

Numai împreună putem salva încă un copil! Dacă vreţi să o sprijiniţi, depuneţi bani pe numele bunicii!

CONT LEI: RO79 RNCB 0297 0240 8183 0001
CONT EURO: RO52 RNCB 0297 0240 8183 0002 (Conturi deschise la BCR, TITULAR: TOMA VICTORIA - 0720.610.483)

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:06
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou