Tenorul George Valentin Dragomir, denigrat de Facultatea de Muzică din Braşov (II)

Ziarul Atac, 2 octombrie 2011, Ora 18:17

  • print
  • |
Comentarii

Commentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la violenta sau ura, vor fi sterse. Ii incurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Atac.

15 comentarii

Alfred, 22 iunie 2013 12:11

Cu totii cadeti prada acestui om care are sute de fete. Te mareste pe fata si la spate te jegareste. Ce a primit din partea institutiei de invatamant este just, fiindca un student nu face ordine in facultate si nu dirijeaza procesul de examinare cum si-ar fi dorit. Treziti-va oameni buni!

Marcel din Dorohoi , 30 decembrie 2012 20:57

Cred într-adevar ca George este bolnav si chiar foarte grav bolnav din pacate...problema este ca fiind bolnav nu cred ca poate avea examene din mila sau pentru ca altadata nu a fost bolnav...Sint convins ca atunci cind îsi va revenii Facultatea nu îi poate refuza nici examen nici licenta...Trebuie doar sa îsi regaseasca ...drumul dar mi-e teama ca l-a pierdut definitiv..

Gabriel, 11 iunie 2012 23:22

Si-au batut joc de una din cele mai bune voci din Romania! Rusine Rectorului Visa, Rusine Decanului Stela Dragulin,Rusine Sef Catedra Filip Ignac si Rusine mare domnule Petrescu. Ar trebui toti sa fie DEMISI! Cu atat mai mult cu cat si-au batut joc acesti \"oameni\" de un om bolnav!

toni, 5 octombrie 2011 10:09

Tot ce pot sa zic este ca tu nu trebuie sa renunti,deoarece muzica are nevoie de tine,la fel cum si tu ai nevoie de muzica...Pana la urma respectul si onoarea nu le cumpara nimeni,ci le castiga...Tu ti le-ai castigat,iar profesori aia la care domina invidia si dispretul lau pierdut...Pastreaza-ti increderea de sine si se va rezolva...Lupta pt visul tau...Respect!!!!!

Iuliana, 4 octombrie 2011 19:05

Deci nu imi vine sa cred!!!Ma intreb incotro mergem??Chiar nu mai exista dreptate pe acest pamant??Imi pare sincer rau pentru ce ti se intampla si sper sa gasesti o rezolvare,asa ca nu te lasa batut,dreptatea e de partea ta si trebuie sa reusesti!!Totusi nu poti cere sa te evalueze o comisie ce nu are legatura cu acest domn profesor si sa demonstrezi contrariul?o solutie exista...

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:58
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou