VICEPRIMARUL CERCEL FLORIAN - UN IPOCHIMEN PLIN DE VENIN

Ziarul Atac, 5 iunie 2011, Ora 23:42

  • print
  • |
viceprimarul-cercel-florian-un-ipochimen-plin-de-venin-1.jpg

Cu toate că mă hotărâsem să nu mai scriu nimic în legătură cu viceprimarul de la Olteniţa, Cercel Florian, nu pot să nu fac câteva precizări referitoare la atacul suburban pe care l-a avut la adresa mea în numărul de ziar precedent. El îmi dă un drept la replică, dar nu se referă în niciun moment la subiectul abordat de mine. Aşa cum am arătat, în scrisoarea mea nu am făcut altceva decât să prezint nişte lucruri care s-au întâmplat.

Dacă ar fi dorit cu adevărat un drept la replică, ar fi trebuit să se încadreze într-o paradigmă a dialogului, negând sau explicând un punct de vedere propriu.

În loc de toate acestea, trădând un lexic minim, se comportă ca un personaj încolţit care aruncă cu venin în preopinent, crezând că toate elucrubaţiile sale vor fi crezute.

Pentru a nu se întâmpla acest lucru, îi voi răspunde punctual la toate acuzele.

Nu eu am scris că are o înţelegere cu Stoiciu Marian. Această afirmaţie îi aparţine lui Mitică Grigore.
Pentru că viceprimarul Cercel Florian şi primarul Milescu Costinel ştiu sigur pentru ce am fost condamnat eu în 1984, îi întreb retoric:
Am furat ceva? Ştiţi că nu!
Am tâlhărit? Ştiţi că nu!
Am făcut fapte cu violenţă? Ştiţi că nu!

Amândoi ştiţi că nu am făcut altceva decât am dat dispoziţie să fie vândute, către salariaţii pe care îi conduceam, câte maxim două seturi pluşate care se confecţionau în secţia pe care o conduceam. Mai mult, ca să pot da această dispoziţie, am cerut şi obţinut aprobarea din partea C.O.M. Contravaloarea acestor seturi pluşate a fost oprită pe ştatul de salarii la fiecare salariat în parte.

Nu a existat nici un prejudiciu. Dacă în locul meu era altcineva, putea să invoce şi statutul de opozant al regimului Ceauşescu, pentru că am plătit o ceartă cu procurorul şef de atunci.

Tot pentru ştiinţa domnului viceprimar, intreprinderea unde lucram a refuzat să fie parte în proces, considerând că sunt total nevinovat. Ca dovadă, după un an şi cinci luni de detenţie am venit acasă şi în 48 de ore am fost numit conducător (acelaşi post avut anterior) la vechiul loc de muncă.

Nu regret nimic şi afirm cu tărie că şi atunci când unii se ascundeau de frică, eu am fost de partea celor mulţi, a salariaţilor care nu aveau resurse suficiente pentru a achita preţul integral dintr-o dată.

Un alt punct în care sunt atacat este cel de lider al PSD Olteniţa. Într-adevăr, nu ne putem compara.
La ultimele alegeri, PSD Olteniţa, condus de mine, a obţinut 42% la europarlamentare şi 40 % la prezidenţiale.

PNL Olteniţa, condus de Cercel Florian, a obţinut, tot la aceste alegeri, 16% şi respectiv 21%. Cititorii să compare şi să-şi facă o părere.
În legătură cu atacul asupra lui Cercel, deoarece nu mai pot face afaceri cu primăria acest "BOC" local se iluzionează că el chiar contează, câtuşi de puţin, în deciziile primăriei.

Din fericire pentru mine, nu am făcut şi nu am intenţionat să fac nicio afacere cu Primăria Olteniţa. Am făcut în 2001 un schimb total în defavoarea mea şi mi-a ieşit pe nas, din cauza atacurilor la care am fost supus.

Alăturat vă anexez: rezoluţia procuraturii, după ce eu am sesizat şi plătit expertizele efectuate de dumnealor cu experţi din afara judeţului.

În speranţa că am făcut lumină în legătură cu dreptul la replică al acestui ipochimen aş dori să-i adresez o întrebare pe limba lui şi anume - PRALEO, CIORDIT-AI, AU BA?

Şi o ghicitoare:
Ce poate fi ceva care acum 3 ani avea o valoare, între timp şi-a dublat aproape suprafaţa, iar acum valorează aproximativ 25 % din valoarea iniţială? Poţi să ceri ajutor, pentru a ghici, de la domnul primar şi, eventual, de la Tudorică.


Dacă găsiţi răspunsul vă premiez cu câte-o rupie virtuală.


Ţone Petre

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:55
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou