Funcționari APIA Călărași: concurs pe șpagă, în plină desfășurare

Valeriu Daniel, 30 iunie 2014, Ora 00:01

  • print
  • |
functionari-apia-calarasi-concurs-pe-spaga-in-plina-desfasurare-41372-1.jpg Video Funcționari APIA Călărași: concurs pe șpagă, în plină desfășurare

„Am văzut demersul dumneavoastră jurnalistic si va suntem recunoscători. Este important ca el să nu rămână doar un subiect mic de presă.

Vă spun ca această domnișoară Pană Gabriela, ruda fostului director adjunct APIA, Pană Aurel, a intrat in posesia subiectelor de concurs încă din data de 20.06.2014, membrii comisiei de concurs, la presiunea conducerii, au dat aceste subiecte, toate variantele. Vă rugăm respectuos să continuați demersul dumneavoastră, să încercați să blocați sau să anulați această mascaradă de concurs, să blocați șirul abuzurilor comise de Dumitrașcu și Dinulescu!

Aș vrea să încerc să vă contactez zilele următoare, dar din poziția mea de simplu funcționar public în cadrul APIA Călărași, fără spate politic, mă tem pentru locul meu de muncă, mă tem de răzbunarea celor doi directori. Voi încerca zilele următoare să vă contactez.
Pentru a proba toate cele afirmate, vă sugerez să veniți în calitate de jurnalist pe data de 01.07.2014 la sediul APIA Călărași, data la care va avea loc această mascaradă de concurs pe șpagă!".

Acesta este textul pe care unul dintre funcționarii APIA Călărași l-a trimis către redacția ATAC. Vă reamintim că, în urmă cu o săptămână, publicația noastră a publicat un material incendiar, bazat pe informații din interiorul instituției cu pricina, în care se dezvăluia faptul că se pregătește fraudarea unui concurs de obținere a unui post.

Imediat după apariția materialului, pe pagina de internet a APIA a fost anunțat acest concurs. Sursele noastre susțin că, altfel, acest lucru s-ar fi făcut abia în ultima clipă, pentru a împiedica participarea altcuiva la concurs.

ATAC cere din nou instituțiilor abilitate să monitorizeze îndeaproape desfășurarea acestui concurs, să schimbe subiectele și comisia de examinare, astfel încât orice tentativă de fraudă să fie descoperită!

Pe pagina de internet www.ziarulatac.ro se poate viziona un material filmat cu camera ascunsă, care demonstrează în ce fel Bogdan Dumitrașcu, directorul adjunct al APIA Călărași, știe să pună lucrurile la punct, așa cum își dorește. Este vorba despre inginerii, șmecherii făcute cu concursul șefilor săi sau ai altor instituții, prin intermediul cărora orice „se poate aranja". Prin urmare, „mânărirea" unui concurs este floare la ureche.

Directorul APIA Călărași, Bogdan Dumitrașcu, "maestrul" combinațiilor - VIDEO

Pentru cei care nu știu, totuși, despre ce este vorba, prezentăm din nou sesizarea primită de la un grup de funcționari ai APIA Călărași:
„Suntem un grup de funcționari din APIA Călărași care nu mai suportam abuzurile conducerii, respectiv Dumitrașcu Bogdan şi Dinulescu Marinela. Chiar în aceste zile se va produce un nou abuz şi posibile infracțiuni de corupție, APIA Călărași organizând pe data de 01.07.2014 examen pentru ocuparea unui număr de trei posturi de funcționari publici.

Acest examen este doar o mascaradă regizată de Dumitraşcu şi Dinulescu pentru a-şi aduce pe aceste posturi oamenii lor, oameni care le dau șpagă, fiind vehiculată suma de 2000 euro pentru fiecare post.

Unul din aceste posturi a fost transformat cu dedicaţie de către conducere pentru domnișoara Pană Gabriela, pentru a evita condițiile de vechime pe care această domnișoară nu le îndeplinea. Inițial, postul a fost de consilier superior și a fost transformat în consilier debutant pentru domnișoara Pană (oare, există o legătură între ea şi Pană Aurel, fostul director adjunct APIA central, arestat pentro o șpagă de 1.200.000 de euro?!). Din surse foarte apropiate, această domnișoara Pană Gabriela este prietenă foarte bună, intimă chiar, cu directoarea instituției noastre, această domnișoară având şi în trecut legături cu APIA prin diverse contracte, fără a avea în schimb competenţa necesară, domnișoara fiind de profesie FOTOGRAF.

Oameni serioşi au dorit să se înscrie la acest concurs, dar conducerea le-a sugerat că mai bine nu, că posturile sunt deja ocupate! Este garantată suma de 2000 euro pentru fiecare post! Apelăm la ziarul dumneavoastră deoarece am văzut că de-a lungul timpului ați mai scris de abuzurile comise de Dumitraşcu Bogdan şi Dinulescu Marinela, abuzuri împotriva unei importante societăți agricole din județul nostru, societate cu un istoric serios în agricultura românească, pe care acești doi indivizi l-au desființate, l-au călcat în picioare.

Noi, funcționarii din cadrul APIA, ne-am săturat de abuzurile celor doi directori şi sperăm ca ziarul dumneavoastră, un ziar onorabil de altfel, să investigheze în timp util cele semnalate de către noi, să le facă publice şi dacă este cazul să sesizeze organele competente. Acești doi directori vor lua șpagă pentru acest concurs şi domnişoara Pană Gabriela este ca şi admisă, ea intrând deja în posesia subiectelor, subiecte concepute în APIA, sub directa coordonare a directoarei. Sperăm că dumneavoastră veți reuși să stopaţi abuzurile din această instituție", se arată în scrisoarea primită pe adresa redacției.

Vezi în Galeria Foto condițiile de participare și subiectele concursului din 01.07.2014 apărute pe site-ul APIA Călărași, după dezvăluirile incendiare din ziarul ATAC de săptămâna trecută.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:50
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou