Află dacă te-a înșelat după tonul vocii

Diana Ionescu, 16 octombrie 2013, Ora 15:42

  • print
  • |
afla-daca-te-a-in-elat-dupa-tonul-vocii-34998-1.jpg

Crezi că te-a înșelat partenerul/a, însă nu ai nicio dovadă? Nu te-ai fi gândit niciodată că poți să-ți dai seama de asta doar ascultându-l/o. Se pare că tonul vocii ne poate oferi toate informațiile de care avem nevoie dacă vrem să verificăm acest lucru.
Cercetătorii americani susțin că tonul vocii ne poate da de gol dacă suntem fideli sau nu. Potrivit acestora, atunci când înșelăm tonul vocii ni se schimbă: la femei vocea devine mai groasă, mai serioasă în timp ce bărbații coboară tonul, iar vocea acestora devine mai pițigăiată.
La realizarea studiului au participat 24 de subiecți, a căror voce a fost observată pe parcursul unor conversații cu persoanele de care erau îndrăgostite. În urma testului, s-a observat că în timpul conversațiilor romantice vocea femeilor devine mai gravă, în timp ce bărbații coboară tonul.
Studiul arată că tonul diferit folosit în conversațiile cu persoanele care ne plac arată dorința de apartenență și de intimitate față de persoana respectivă, scrie click.ro.
Specialiștii susțin că variațiile de intonație trăda stresul și nervozitatea persoanei care este pusă într-o situație mai puțin confortabilă.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:11
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou