Clipe de rasfat pentru mame de Ziua Femeii

Ziarul Atac, 8 martie 2013, Ora 21:36

  • print
  • |
clipe-de-rasfat-pentru-mame-de-ziua-femeii-29706-1.jpg

Activitatile tale obisnuite sunt experiente unice pentru mama ta

In momentul in care au copii, multe femei uita de micile rasfaturi cu care se relaxau inainte de a deveni mame si se dedica trup si suflet familiei. Ziua Femeii este cel mai bun prilej pentru a-ti recompensa mama cu cateva bucurii care-i vor aduce cu siguranta zambetul pe buze.

Nu trebuie sa cheltuiesti sume impresionante sau sa mergi pana la capatul lumii pentru a descoperi acele mici lucruri care sa-i spuna mamei tale "te iubesc" intr-un mod special. Sunt doar activitati pe care tu probabil le faci, in mod firesc, insa pe care ea poate ca nici nu a avut ocazia sa le incerce.

Celebreaza Ziua Femeii impreuna cu mama ta, petracand impreuna timp de calitate

1. O zi si o noapte la spa

Daca mama ta nu prea mai are o agenda sociala si nici macar nu s-a mai dus in concedii, mergi impreuna cu ea in spatiul prietenos al complexului Orhideea Residence & Spa (www.orhideeaspa.ro). Acolo puteti incerca nenumarate tratamente pentru trup si in plus poti inchiria un apartament luxos pe toata perioada sederii. Chiar daca nu este o plecare propriu-zisa din oras, este o modalitate de evadare perfecta, pe care si-o va aminti mult timp de acum incolo.

2. Surprinde-o cu un desert modern

Macaroons, briose, cupcakes, pentru tine sunt dulciurile obisnuite care-ti coloreaza ziua si-ti acompaniaza fiecare ceasca de cafea, insa mama ta s-ar putea sa nu fie inca familiarizata cu ele. Pune-o la curent cu noile tendinte in materie de... (citeste aici)

sursa: AndreeaRaicu.ro

 

 

 

EDITORIAL

La ce ne sunt utili pensionarii?

La ce ne sunt utili pensionarii?

  Să se înghesuie la casierie pentru a plăti facturile la cablu şi la curentul electric. Să se târască prin piaţă, de la o tarabă la alta, căutând cartofi ieftini. Să traverseze pe zebră fără să fie loviţi de vreo maşină, trăgând căruţul cu ceapă şi cartofi. Să îndure, muţi, reproşurilor copiilor pentru ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:14
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou