Clipe de rasfat pentru mame de Ziua Femeii

Ziarul Atac, 8 martie 2013, Ora 21:36

  • print
  • |
clipe-de-rasfat-pentru-mame-de-ziua-femeii-29706-1.jpg

Activitatile tale obisnuite sunt experiente unice pentru mama ta

In momentul in care au copii, multe femei uita de micile rasfaturi cu care se relaxau inainte de a deveni mame si se dedica trup si suflet familiei. Ziua Femeii este cel mai bun prilej pentru a-ti recompensa mama cu cateva bucurii care-i vor aduce cu siguranta zambetul pe buze.

Nu trebuie sa cheltuiesti sume impresionante sau sa mergi pana la capatul lumii pentru a descoperi acele mici lucruri care sa-i spuna mamei tale "te iubesc" intr-un mod special. Sunt doar activitati pe care tu probabil le faci, in mod firesc, insa pe care ea poate ca nici nu a avut ocazia sa le incerce.

Celebreaza Ziua Femeii impreuna cu mama ta, petracand impreuna timp de calitate

1. O zi si o noapte la spa

Daca mama ta nu prea mai are o agenda sociala si nici macar nu s-a mai dus in concedii, mergi impreuna cu ea in spatiul prietenos al complexului Orhideea Residence & Spa (www.orhideeaspa.ro). Acolo puteti incerca nenumarate tratamente pentru trup si in plus poti inchiria un apartament luxos pe toata perioada sederii. Chiar daca nu este o plecare propriu-zisa din oras, este o modalitate de evadare perfecta, pe care si-o va aminti mult timp de acum incolo.

2. Surprinde-o cu un desert modern

Macaroons, briose, cupcakes, pentru tine sunt dulciurile obisnuite care-ti coloreaza ziua si-ti acompaniaza fiecare ceasca de cafea, insa mama ta s-ar putea sa nu fie inca familiarizata cu ele. Pune-o la curent cu noile tendinte in materie de... (citeste aici)

sursa: AndreeaRaicu.ro

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:13
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou