Cum obţii energie pentru jogging

Mirela Ene, 24 mai 2013, Ora 11:40

  • print
  • |
cum-obtii-energie-pentru-jogging-30939-1.jpg

Pentru orele de sport din timpul verii cea mai importanta activitate ramane joggingul.

Sportul in natura nu are beneficii doar asupra fizicului, ci si asupra psihicului. Conform unui studiu realizat la Glasgow University, persoanele care aleg un mediu natural pentru activitati fizice precum alergatul sau mersul cu bicicleta scapa de stresul acumulat in timpul serviciului.

Pentru a-ti da un motiv in plus sa faci jogging, iti poti transforma sesiunea de alergat intr-o auditie interesanta, care sa te energizeze.
Trupe moderne si artisti legendari merita un loc in playlistul tau pentru jogging.

Daft Punk - Get lucky (feat. Pharell Williams) - Enigmaticul duo francez de muzica electronica tocmai si-a lansat cel de-al patrulea album din cariera, Random Access Memories, iar primul single,Get lucky, a cucerit deja criticii muzicali de la cele mai prestigioase publicatii ale lumii. Daca-ti era dor de amestecul old-school de disco cu funk, adauga in playlistul tau dedicat sportului in aer liber primul nou hit semnat Daft Punk.

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:08
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou