TUTORIAL VIDEO: Cum îți faci singură o manichiură leopard

Mirela Ene, 11 noiembrie 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
tutorial-video-cum-i-i-faci-singura-o-manichiura-leopard-35774-1.jpg

Imprimeul leopard ca şi culorile neutre - maro, nude, negru - sunt mereu la modă atât în vestimentaţie, cât și în manichiură. Învață să îţi faci singură o manichiură leopard.

Dacă vara trecută se purtau imprimeuri etnice, psihedelice sau aztece, în sezonul actual sunt la modă imprimeurile clasice. Iar unul dintre ele este animal print-ul. Acesta se poartă şi pe haine, dar şi pe unghii. O manichiură leopard este perfectă atunci când mergi la o petrecere sau pur şi simplu când vrei să încerci ceva deosebit.

Evident, necesită puţină îndemânare şi durează mai mult decât o manichiură clasică, dar dacă ştii tehnica potrivită îţi poţi face singură o manichiură leopard.

Ai nevoie de o ojă nude, una maro deschis şi una neagră. Iar dacă vrei să obţii o manichiură mată, va trebui să foloseşti şi un lac de unghii matifiant. Pe lângă acestea, îţi mai trebuie o bucată de folie alimentară, un instrument de punctat, o scobitoare.

Pentru a vedea cum se realizează manichiura leopard, urmăreşte acest tutorial video realizat de Ivette Dubois, o pasionată de nail art care împărtăşeşte tehnicile ei pe Youtube.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:48
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou