ADELA POPESCU dă sfaturi despre igiena intimă

Anca Bratu, 3 noiembrie 2014, Ora 15:56

  • print
  • |
adela-popescu-da-sfaturi-despre-igiena-intima-44174-1.jpg

Adela Popescu a deschis un subiect pe blogul ei pe care nu multe dintre vedetele noastre au curaj să îl abordeze: igiena, în special cea intimă. Blonda a mărturisit că din cauza stilului ei de viaţă zilnic este nevoită să folosească "practicele" şerveţele intime sau demachiante.

Este mai tot timpul pe drumuri, însă nu îşi poate neglija igiena corporală, aşa că Adela Popescu le-a mărturisit cititoarelor blogului ei că este "dependentă" de şerveţele de curăţat, fie că sunt intime, demachiante sau dezinfectante.

"Pe scurt, găsiţi-vă un produs care vă mulţumeşte, e musai. Oricare ar fi el! Intraţi pe siteuri specializate, staţi de vorba cu medicul vostru ginecolog, beţi un ceai cu mama, ca între fete, şi trageţi-o de limbă. Sigur are informaţii preţioase care vă vor fi de mare ajutor.

Nu vă jenaţi de acest subiect, este despre voi şi sănătatea voastră. Am devenit fan şerveţele intime, demachiante, dezinfectante. Sunt foarte practice şi le pot căra cu mine peste tot", le împărtăşeşte Adela Popescu cititoarelor blogului ei.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:41
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou