Amalia Năstase, însărcinată la aproape 40 de ani

Mălina Andrei, 20 aprilie 2015, Ora 13:09

  • print
  • |
amalia-nastase-insarcinata-la-aproape-40-de-ani-46343-1.jpg

Amalia Năstase așteaptă cel de-al treilea copil. Vedeta, în vârstă de 39 de ani a făcut marele anunț pe o rețea de socializare.

Vedeta iubeşte şi este iubită de Răzvan Vasilescu, un tânăr om de afaceri, care este mai mic decât ea cu patru ani. Recent, Amalia și-a dat seama că este însărcinată.

Amalia Năstase a postat anunțul pe pagina sa de Instagram, unde apare într-o imagine alături de iubitul ei, dar și de cele două fete pe care le are din căsnicia cu tenismenul Ilie Năstase.

Potrivit anunțului, cel de-al treilea copil al vedetei va fi un băiețel.

În imagine, fetele poartă tricouri cu mesaj, iar Răzvan îşi îmbrăţişează iubita foarte tandru, pe burtică, dând de înţeles că este foarte fericit că va deveni tată. „Este băiat", a scris Amalia Năstase, în dreptul pozei cu pricina, acesta fiind modul în care a ales ea să facă anunţul că va aduce pe lume un băieţel.

Amalia Năstase a fost căsătorită cu tenismenul Ilie Năstase timp de şapte ani, căsnicie din care au rezultat două fete, Alessia şi Emma.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:16
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou