Ambasada SUA, reacție după finala concursului ”Vocea României”

Anca Bratu, 20 decembrie 2014, Ora 18:24

  • print
  • |
ambasada-sua-reactie-dupa-finala-concursului-vocea-romaniei-44881-1.jpg

Ambasada Statelor Unite ale Americii la București a transmis un mesaj pe o rețea socială, după ce Tiberiu Albu a câștigat cea de-a patra ediție a show-ului "Vocea României".

Reprezentanța diplomatică a americanilor a scris pe Facebook celebra sintagmă a celor de la AC/DC și a făcut referire la piesa cântată de Tiberiu Albu în finală, "Dream on" - Aerosmith.

"For those about to #rock we salute you! Dream on, Tiberiu Albu! Felicitari, Tudor Chirila! #vocearomaniei", a publicat Ambasada SUA pe pagina oficială de Facebook.

Tiberiu Albu, îndrumat de Tudor Chirilă, a câștigat show-ul "Vocea României" și suma de 100.000 de euro.

"Vă mulțumesc nespus că mi-ați fost aproape. Mă simt extraordinar de fericit. Nu pot să spun în cuvinte ce este în sufletul meu. A fost un moment în care credeam că visez! Încă nu m-am trezit! Sper ca mâine dimineață să mă trezesc cu bucuria experienței de azi. La Vocea României am realizat că imaginea are un rol foarte important, felul în care vorbești, cum te prezinți. Este prima oară când am văzut o evoluție personală atât de palpabilă. Sper să pot să să fiu un om dinamic și să continui cariera pe care am început-o!", a spus Albu la capătul finalei.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:27
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou