Anda Adam este plină de datorii! Acum este căutată de recuperatorii

Anca Bratu, 12 ianuarie 2023, Ora 10:51

  • print
  • |
anda-adam-este-plina-de-datorii-acum-este-cautata-de-recuperatorii-47276-1.jpeg

Anda Adam ar fi ajuns în atenția unei firme de recuperări! Blondina ar avea datorii care datează de mai mult timp.  

Într-o situație de-a dreptul uluitoare ar fi ajuns artista Anda Adam (42 de ani). Sursele CANCAN.RO susțin că aceasta ar avea datorii deloc de neglijat, iar, din această cauză, numele ai ar fi ajuns la o firmă de recuperări.

Deși se știe despre ea că produce bani buni din muzică, dar și din afacerile pe care le deține, s-ar părea că Andei nu-i merge chiar așa de bine financiar. Și a ajuns, astfel, bună de plată.

În plus, Anda Adam frecventează cercuri selecte, iar mulți dintre prietenii ei sunt milionari, ba chiar s-a căsătorit recent cu Yosif Mohaci, un bărbat din Arad, care a locuit mult timp în Elveţia şi în Franţa. Și el are mai multe afaceri la noi în țară. Dar chiar și așa, proaspăta lui soție s-ar confrunta cu datoriile.

Nu este prima oară când Anda Adam e implicată în situații care au finanțele ca subiect principal. În 2022, Anda Adam a primit un ordin de evecuare din casa din Bragadiru în care ar fi locuit ilegal timp de 6 luni.   

Pe atunci, cântăreața urma să cumpere acea locuință și a semnat un antecontract de vânzare-cumpărare. În intervalul octombrie-decembrie 2021, Anda Adam trebuia să plătească suma de bani prin care să i se transfere dreptul de proprietate, însă lucrurile au luat o turnură neașteptată.

"Tot scandalul a început de la faptul că Anda Adam voia să cumpere acest imobil situat în Ilfov și nu a mai avut banii necesari, sau pur și simplu nu a mai vrut să îi plătească omului diferența de bani.

Pretinde că a făcut niște îmbunătățiri într-un imobil care nu îi era în proprietate. A refuzat mai multe luni să evacueze acest imobil", a transmis, pe atunci, avocatul Adrian Cuculis.

Mai mult decât atât, în luna septembrie a anului 2022,  Anda Adam și-a anunțat invitații pe care i-a avut la lansarea propriului parfum că trebuie să-și achite singuri nota de plată. Practic, Anda Adam le-a cerut invitaților să bage mâna în portofele și să-și plătească masa, în condițiile în care, de obicei, costurile le suportă organizatorul evenimentului.

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:02
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou