Andi Moisescu şi Olivia Steer, mai tandri ca niciodată

Anca Bratu, 29 septembrie 2014, Ora 10:02

  • print
  • |
andi-moisescu-si-olivia-steer-mai-tandri-ca-niciodata-43629-1.jpg

Olivia Steer şi Andi Moisescu formează unul dintre cele mai frumoase şi mai solide cupluri din lumea televiziunii. Au construit împreună o viaţă frumoasă şi o carieră şi, mai mult decât atât, se mândresc cu doi copii superbi.

Olivia şi Andi au sărbătorit recent un deceniu de la marele eveniment: nunta lor. Prezentatoarea emisiunii "Doamne de Poveste" a marcat momentul şi pe Facebook, unde a postat una dintre cele mai frumoase imagini surprinse la casătoria ei cu Andi.

În fotografia făcută imediat după căsătoria religioasă, cei doi miri se sărută pasional sub privirile admirative ale celor prezenţi. În fundal se poate vedea şi un chip cunoscut vieţii mondene şi politice din România. Cristian Boureanu, un vechi prieten al celor doi, zâmbeşte încântat de dovada lor de iubire.

"Zece ani de-atunci. I-am sărbătorit azi. Ceea ce vă dorim şi vouă", a scris Olivia Steer.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:48
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou