Andreea Mantea vorbește despre noua sa relație

Anca Bratu, 1 septembrie 2014, Ora 09:35

  • print
  • |
andreea-mantea-vorbeste-despre-noua-sa-relatie-42933-1.jpg

Andreea Mantea şi-a găsit în sfârşit fericirea în braţele lui Cristian Mitrea. Sătulă de zvonurile legate de relaţia dintre ei, bruneta explică şi care este motivul pentru care nu poartă inelul primit de la iubitul ei.

După ce a fost acuzată că nu poartă inelul primit în dar, Andreea Mantea a lămurit acest aspect, pe contul ei de socializare.

"Nu văd ce legătură are emisiunea pe care o prezint, cu relaţia mea cu, Cristi? Asta mi-e meseria-prezentatoare tv. Iar inelul, nu îl port, pentru că a fost un inel simbol din partea emisiunii, la cerinţa lui. Plus că îmi este foarte mare. Este acasă, îl păstrez cu drag. Când voi primi un inel de la el, o să îl port cu siguranţă", a scris Mantea pe Facebook.

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:14
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou