Andreea Marin rămâne FĂRĂ PERMIS

Anca Bratu, 15 septembrie 2014, Ora 09:30

  • print
  • |
andreea-marin-ramane-fara-permis-43302-1.jpg

Instanţa a respins contestaţia depusă de Andreea Marin, împotriva Poliţiei Rutiere, care în urmă cu câteva luni a decis să îi ia carnetul.

Prinsă gonind pe şoselele patriei cu 104 km la oră, Andreea Marin a fost trasă pe dreapta de poliţiştii de la Rutieră, care i-au făcut proces verbal de reţinere a permisului. Zâna însă s-a considerat nedreptăţită şi a contestat penalizarea la judecătorie. Numai că instanţa nu i-a dat câştig de cauză, considerând că dreptatea este de partea oamenilor legii. Astfel, vedeta este nevoită să predea permisul, care va rămâne la Poliţie pentru trei luni.

Totuşi, Andreea mai are o şansă să rămână cu licenţa în buzunar, pentru că are dreptul să contesteze decizia judecătorilor, hotărârea dată fiind revocabilă.

Poliţiştii de la Rutieră au prins-o pe "Zână" în luna martie, gonind cu 104 km/h, într-o zonă unde se circulă cu 50 km/h. Conform regulamentului, dacă vedeta ar fi avut doar 100 km/h s-ar fi ales doar cu o amendă, însă depăşirea acestei limite i-a obligat pe oamenii legii să-i ia carnetul.
Andreea Marin a avut probleme şi în 2013, când a primit 6 puncte penalizare şi o amendă de 750 de RON. Vedeta a fost prinsă atunci gonind cu 150 km/h între Constanţa şi Galaţi, zonă unde limita de viteză era de 100km/h.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:19
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou