Andreea Tonciu, din nou pe masa de operație! Vrea să se tuneze din cap și până în picioare

Mălina Andrei, 15 ianuarie 2015, Ora 14:08

  • print
  • |
andreea-tonciu-din-nou-pe-masa-de-operatie-vrea-sa-se-tuneze-din-cap-si-pana-in-picioare-45162-1.jpg

De când nu mai are iubit, Andreea Tonciu e mai atentă că niciodată la imagine. După ce și-a făcut operația de rinoplastie, pentru că era complexată de nasul prea mare, acum e mai hotărâtă că niciodată să își facă și alte intervenții.

Explicația Andreei este că a slăbit prea mult, iar sânii și-au modificat formă frumoasă.

"Am slăbit mult în ultima perioadă și sânii mei nu mai sunt la fel de frumoși. Nu am ținut dietă, nu mi-am propus să slăbesc, dar am slăbit. Și sânii nu mai stau așa cum vreau eu. Îmi fac operație, ori îmi schimb silicoanele, ori mi le ridic, în funcție de ce spune medicul. Când am făcut operația la nas m-am recuperat repede, nici nu mă așteptăm, și sigur așa se va întâmpla și la operația la sâni", îi povestea Tonciu recent unei prietene.

Mulțumită pe deplin de rezultatul operației la nas, bruneta este foarte hotărâtă să facă și alte intervenții. Își va face o interventie la sâni, își va pune silicon în fund și își va mări buzele. Bruneta a plecat în Turcia de unde are de gând să revină tunată din cap până și până în picioare.

"Vreau să-mi pun silicoane noi, o să văd ce spune medicul. Cele pe care le am nu mai sunt că atunci când le-am pus. Mi-am făcut nașul frumos, acum vreau să-mi fac și buzele mai mari. Mă tentează și niște tratamente corporale că să scap de celulită și poate îmi bag și silicon în fund. O să mai discut cu doctorul", le-a spus Tonciu apropiaților.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:21
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou