Armin Nicoară despre divorțul Georgianei Lobonț: "Eu nu am distrus familia nimănui"

Anca Bratu, 17 ianuarie 2023, Ora 17:37

  • print
  • |
armin-nicoara-despre-divortul-georgianei-lobont-eu-nu-am-distrus-familia-nimanui-47300-1.jpg

După anunțul divorțului dintre Georgiana Lobonț și soțul ei, au apărut speculații privind motivul separării, iar Armin Nicoară a fost pus la zid pentru comentariile controversate de luna trecută, când declara că îi place de nașa lui ca femeie și că ar săruta-o. Acum, artistul a răbufnit și a infirmat orice implicare a lui în ceea ce se întâmplă între cântăreață și Rareș Ciciovan. 

Armin Nicoară a răbufnit și a dat primele declarații, în exclusivitate pentru SpyNews.ro, despre situația dintre nașii lui, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan. Artistul a fost acuzat că ar fi provocat separarea cântăreței de soțul ei, din cauza afirmațiilor considerate deplasate la adresa nașei lui, dar acesta neagă o astfel de variantă. 

Într-un clip video filmat în Maldive, unde se află în vacanță alături de soție și de nașii lui, Armin a lămurit situația și le-a transmis un mesaj tranșant celor care l-au jignit și l-au acuzat că ar fi provocat probleme în căsnicia Georgianei Lobonț. Soțul artistei a confirmat luni că au decis să divorțeze.

„Eu nu mă bag în familia nimănui. Nu m-am băgat în relația nimănui, nu distrug nicio familie. (...) Vreau să lămuresc acum pentru totdeauna și să vă intre tuturor în cap! Celor care îmi lăsați comentarii că eu nu-mi iubesc soția, că eu îmi bat joc de Claudia, vreau să vă spun că eu am o soție extraordinar de frumoasă și de iubitoare, și nu aș da-o pe niciuna. (...) Eu nu distrug familia nimănui și nu m-am băgat în familia nimănui. Soția mea este alături de mine, eu alături de ea, o iubesc și voi fi î ntotdeauna alături de ea. Nu mai lăsați comentarii negative, nu mă cunoașteți, nu-mi cunoașteți viața personală, așa că v-aș ruga să fiți mai calmi când lăsați comentarii și când mă înjurați pe mine.", a explicat Armin Nicoară, în exclsivitate pentru SpyNews.ro. 

Totodată, Armin a menționat că nu știe ce s-a întâmplat între nașii lui, dar a dezvăluit că Georgiana a ales să stea în camera ei astăzi, refuzând să iasă cu el și soția lui, Claudia Puican, pe plajă. 

Ce s-a întâmplat astăzi cu articolele din ziare ... se spune că Armin a destrămat familia nașei. Nașa, într-adevăr ... nașii mei, Georgiana Lobonț și Rareș, sunt cu mine în vacanță în Maldive. Nu știu ce s-a întâmplat între ei. Ei nu au camera aproape de mine. Astăzi nu i-am văzut pe plajă. Georgiana, bineînțeles, a avut foarte multe evenimente și a dorit foarte mult să se relaxeze în cameră, nu a vrut să vină cu noi pe plajă. Rareș, la fel, este impresarul Georgianei și eu cred că dacă au o problemă și-o rezolvă între ei. Bineînțeles că în orice familie există certuri, discuții ... cine știe, dar cred că-și pot rezolva problemele între ei. Și nu mă mai băgați pe mine, pentru că eu nu m-am băgat în familia nimănui.", a mai mărturisit cântărețul. 

La final, cântărețul a mărturisit că a filmat un nou videoclip pentru o melodie de dragoste alături de Georgiana, iar în cadrul lui a trebuit să se sărute, dar a subliniat că ei joacă doar un rol și nu trebuie să fie luate în serios astfel de secvențe. 

„Eu colaborez cu Georgiana, asta e viața de artist. Când faci o melodie, posibil ca melodia respectivă să fie de dragoste (...) noi jucăm un rol. (...) Am făcut un videoclip acum două zile când o sărut pe Georgiana, bineînțeles că în acea melodie spune „sărută fetele" și ce mai spune Georgiana acolo. Normal, eu am sărutat-o pe Georgiana, exact ce spune în melodie, dar n-o mai condamnați să spuneți că eu mă dau la Georgiana, că eu fac ce fac. E nașa mea, ce vreți, să o înjur?! Să mă iau de ea?! Să nu conversez cu ea? Sper că am fost cât de cât înțeles. Să auzim numai de bine și Doamne ajută!", a încheiat artistul. 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:20
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou