Bănel Nicoliță, executat silit! Pentru ce sumă a ajuns fostul fotbalist în instanță

Mirela Ene, 8 martie 2023, Ora 10:25

  • print
  • |
banel-nicolita-executat-silit-pentru-ce-suma-a-ajuns-fostul-fotbalist-in-instanta-47590-1.jpg

Bănel Nicoliță nu a reușit nici acum să își revină din punct de vedere financiar, motiv pentru care are mai multe datorii restante la activ. De la sume de sute de mii de euro în cont, fostul fotbalist a ajuns în instanță pentru o sumă destul de mică. 

Bănel Nicoliță a refuzat să-și plătească facturile la energie electrică din ultimele luni, motiv pentru care furnizorul a mers în instanță, iar fostul fotbalist a fost executat silit. Nu este însă prima oară când fotbalistul ajunge într-o astfel de situație, deoarece în urmă cu câțiva ani a refuzat, de asemenea, să-și plătească datoriile care se ridicau la câteva mii de euro bune.

Bănel Nicoliță, dator la furnizorul de energie electrică

Deși factura la energie pute fi plătită cu un mic efort, Bănel a preferat să ajungă cu dosarul în instanță, iar magistrații l-au obligat să-și plătească datoria. „Admite cererea de valoare redusă. Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 804,16 de lei reprezentând contravaloare energie electrică, la care se adaugă suma de 157,61 de lei, reprezentând penalități de întârziere contractuale. Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 50 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând taxă judiciară de timbru. Executorie. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Cornetu", este decizia rămasă definitivă.

La fel s-a întâmplat și în urmă cu patru ani, când fostul fotbalist ar fi semnat un contract pentru 17 numere de telefon, pentru care ar fi trebuit să plătească un abonament lunar de 300 de euro. Potrivit unei surse din anturajul lui, Bănel a refuzat atunci să dea înapoi cei 7.000 de euro pentru telefoanele luate, motiv pentru care a ajuns din nou în instanță și a fost executat silit.

De asemenea, în urmă cu trei ani, Bănel ar fi împrumutat de la un fost polițist 80.000 de euro, fără să-i mai dea înapoi la timp. Contactat atunci de jurnaliști, fostul fotbalist a recunoscut totul. „A fost vorba despre mai multe împrumuturi. Banii i-am investit în echipă. Așa este, a fost un proces, dar nu s-a mai ajuns la executare silită, fiindcă am rezolvat problema", a spus acesta, potrivit spynews.ro.

 

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:48
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou