Bobbi Kristina, fiica regretatei Whitney Houston, a ieșit din comă, susține tatăl ei

Ziarul Atac, 21 aprilie 2015, Ora 07:46

  • print
  • |
bobbi-kristina-fiica-regretatei-whitney-houston-a-iesit-din-coma-sustine-tatal-ei-46352-1.jpg

Bobbi Kristina, fiica regretatei cântărețe Withney Houston și a lui Bobby Brown, ar fi ieșit din coma în care se afla din 31 ianuarie, a afirmat tatăl tinerei de 21 de ani în timpul unui concert susținut sâmbătă în statul american Texas, relatează presa internațională de luni, potrivit Agerpres.

'S-a trezit și mă vedea', a susținut interpretul de hip-hop, potrivit portalului TMZ, care adăugat că informația a fost confirmată de un mesaj postat pe Facebook de Tina Brown, mătușa tinerei. 'Bobbi s-a trezit și nu se mai află sub asistență medicală. Dumnezeu e mare!!! Vă mulțumesc pentru urările voastre, munca va continua, iar ei îi merge mai bine', a relatat Tina Brown.

Clinica în care este internată de trei luni Bobbi Kristina nu a difuzat niciun comunicat legat de o ameliorare a stării ei de sănătate, așa încât dubiile persistă, conform Huffington Post, amintind că încă din februarie, medicii fuseseră de părere că unica fiică a lui Withney Houston era într-o situație fără speranță. Cu toate acestea, tatăl ei a refuzat să fie debranșată de la aparatele care o țin în viață.

O ieșire din comă ar putea ajuta la soluționare anchetei deschise după ce Bobbi Kristina a fost găsită fără cunoștință în baia apartamentului ei în ultima zi din luna ianuarie. Pentru moment, se iau în calcul două ipoteze: o tentativă de sinucidere sau o încercare de a o asasina, de care este suspectat prietenul ei Nick Gordon.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:42
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou