Căt câștigă artiștii de Sărbători

Anca Bratu, 22 decembrie 2014, Ora 12:37

  • print
  • |
cat-castiga-artistii-de-sarbatori-44891-1.jpg

Alexandra Stan nu se poate plânge de bani în luna decembrie. Solista este foarte solicitată în această perioadă, dar tot efortul merită din plin, deoarece îşi va suplimenta conturile cu o sumă frumuşică.

Frumoasa cântăreaţa este plătită cu 10.000 de euro pentru un concert în străinătate şi, cum în luna decembrie are nu mai puţin de 10, va intra în 2015 mai bogată cu 100.000 de euro.

Alexandra este cel mai bine plătită artistă de la noi, la polul opus aflându-se Elena Gheorghe care, potrivit ziarului Ring, va avea doar 5 concerte, pentru care va câştiga, în total, 15.000 de euro.

Nici Ellie White nu stă rău la capitolul încasări. Însărcinată în patru luni, artista va intra în noul an mai bogată cu aproape 40.000 de euro, bani pe care îi va obţine din 18 concerte.

Smiley se află şi el în topul artiştilor care se vor îmbogăţi de Sărbători. El nu a acceptat decât concerte în locaţii aflate la o oră de Bucureşti, deoarece este prins cu filmări în Capitală. Cu toate acestea, cântăreţul îşi va umple buzunarele cu 52.000 de euro, din opt concerte.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:16
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou