Cea mai profitabilă actriţă din 2014

Teo Popa, 4 ianuarie 2015, Ora 12:44

  • print
  • |
cea-mai-profitabila-actrita-din-2014-44999-1.jpg

Pentru al doilea an la rând, cea mai profitabilă actriţă pentru studiourile de film a fost numită actriţa Emma Stone. Pentru fiecare dolar pe care îl primeşte pentru prestaţiile sale artista aduce, în schimb, venituri de 61,45 dolari.

Locul al doilea al topului pe anul 2014 întocmit de revista Forbes a revenit actorului Dwayne "The Rock" Johnson, cu 31,10 dolari câştigaţi pentru fiecare dolar cu care este plătit, iar locul al treilea a revenit australianului Chris Hemsworth, cu 30,70 dolari.

Locul al patrulea al topului Forbes pe 2014 a revenit actorului Vin Diesel, care a adus 26,40 de dolari pentru fiecare dolar cu care a fost plătit, iar vedeta francizei "Jocurile Foamei/ Hunger Games" Jennifer Lawrence a obţinut poziţia a cincea, cu 27,60 de dolari.

Actriţa Kristen Stewart, cu 24,90 dolari câştigaţi pentru fiecare dolar cu care este plătită, a ocupat poziţia a şasea a topului Forbes, fiind urmată de George Clooney, pe locul al şaptelea, cu 24,50 dolari.

Russel Crowe aduce un câştig de 23 de dolari pentru fiecare dolar primit, fapt care îl plasează pe locul al optulea în clasament, fiind urmat de Mark Wahlberg, cu 21,80 dolari, pe locul al nouălea, şi Christian Bale, cu 20,33 dolari câştigaţi pentru fiecare dolar cu care este plătit, pe locul al zecelea.

Topul Forbes a fost realizat pe baza câştigurilor realizate de vedete până în iunie 2014 şi sunt luate în calcul doar ultimele trei filme în care actorii au jucat. Nu au fost luate în calcul producţiile în care vedetele au roluri mici sau care au fost difuzate în mai puţin de 2.000 de cinematografe.

Datele oferite de Forbes sunt un raport dintre veniturile operaţionale ale filmelor în care vedetele au apărut şi sumele cu care au fost plătite pentru a juca în aceste producţii.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:29
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou