Chef Florin Dumitrescu și-a lansat prima linie de sandvișuri. Clienții sunt dezamăgiți

Mălina Andrei, 19 octombrie 2014, Ora 13:35

  • print
  • |
chef-florin-dumitrescu-si-a-lansat-prima-linie-de-sandvisuri-clientii-sunt-dezamagiti-43968-1.jpg

Chef Florin Dumitrescu și-a lansat prima linie de sandvişuri din reţete proprii pe care le-am putea numi „sandvișuri de lux", având în vedere faptul că au niște prețuri foarte piperate. Din păcate, clienţii nu sunt de aceeași părere.

Imediat după anunţul postat pe pagina de facebook a lui Florin Dumitrescu, a început să curgă mesaje dintre cele mai dure. Oamenii s-au plâns de ingrediente banale şi puţine, prea multă pâine şi preţuri mult prea piperate.

Acum câteva zile, chef Florin Dumitrescu făcea un anunţ victorios pe pagina sa oficială de Facebook.

"După multe luni de muncă, iată primele produse din linia care imi poartă numele! Sunt sandwich-uri cu ingrediente şi combinaţii pe gustul meu, cu piureuri de legume si dulceţuri făcute după reţete proprii, dar şi ingrediente home-made, cum ar fi jambonul de casă. E doar prima linie. În câteva săptămâni, vă aşteaptă pe rafturi multe surprize!", a scris Florin Dumitrescu pe Facebook.

Sandvişurile pot fi găsite în benzinării şi unele hipermarketuri la preţuri aproape triple faţă de cele obişnuite. Toate depăşesc 13 lei. Pe etichetă apare poza bucătarului, dar şi câte o descriere creativă.

Mai mulţi fani ai vedetei au vrut să încerce produsele, dar au rămas dezamăgiţi. Reacţiile n-au întârziat să apară pe pagina de Facebook a celebrului bucătar.

Însă critica nu s-a oprit la comentarii. Recenzii dezastruoase au apărut şi pe alte site-uri de specialitate.

"Florin, dacă mă duceam la mama cu un astfel de sandviş şi îi mai ziceam că e făcut de tine, după ce s-a uitat atât de mult timp la emisiunile cu tine, ar fi izbucnit în lacrimi şi mi-ar fi zis că e facut de Mihai Gâdea, ca doar el poate minţi cu atâta neruşinare."

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:22
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou